Stavmikser – Suppekokkens Beste Venn
 
Jeg har alltid vært glad i supper. De er enkle i formen, men samtidig gode i smak.
 
Man blir kanskje ikke så mett med en suppe, men om man spiser sammen med noe godt brød, eller bare noen enkle rundstykker eller brødskiver med smør, så har man raskt et godt og mettende måltid.
 
Det som fascinerer meg mest med supper er den sterke variasjonen i smaker. Samtidig er det også en god måte å få i seg en god porsjon grønnsaker.
 
Tomatsuppe og blomkålsuppe er blant mine favoritter. Andre gode supper er kantarellsuppe, gulrotsuppe, søtpotetsuppe og grønnsakssuppe. For alle disse finnes det selvfølgelig også en rekke variasjoner.
 

Lag Suppe med Stavmikser

 
Et godt verktøy når man skal lage suppe, er stavmikseren. Selvfølgelig krever ikke alle supper en stavmikser, så det finnes mange oppskrifter man kan lage uten dette verktøyet.
 
Samtidig vil en stavmikser kunne hjelpe deg å lage et langt større utvalg innen suppe. Men hvilken stavmikser skal man velge? Spørsmålet bygger på hvor stor kraft du trenger, og hvor ofte du tror du kommer til å bruke den.
 
Bamix stavmikser blir ofte sett på som elitemodellen. Bamix stavmikser er håndlaget i Sveits, og de har høyt fokus på kvalitet og presisjon. Prisen på Bamix er gjerne den som skremmer mange, da de koster opp mot 2000 kroner for de beste modellene.
 
Samtidig så får man en stavmikser av god kvalitet. Kjendiskokk Gordon Ramsay har benyttet denne stavmikseren lenge, og er en av deres talspersoner.

 
 
Andre Alternativer
 
Om du ikke ønsker å investere langt over 1000 kroner i en stavmikser, finnes det også mange rimeligere alternativ.
 
Bodum stavmikser er et av disse alternativene. Bodum stavmikseren kommer i de kjente Bodum-fargene som vi kjenner fra blant annet deres thermokopper.
 
Et annet rimelig alternativ er en enkel stavmikser fra Wilfa.
 
Dette er stavmikseren for de som en sjelden gang ønsker å lage seg en tomatsuppe eller blomkålsuppe, og derfor ikke ønsker å investere for mye i en stavmikser.

 
Takk for at du leste hele nyhetsbrevet! Vi håper du finner inspirasjon til å ekspreimentere med noen nye og gode supper!
 
Med ønsker om en flott dag videre!
 
Kjokkenutstyr.net