MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 8, 6e jrg, 24 april 2017
Cartoon
gevonden op Pinterest
 
en wat is nou het bijzondere aan on-line zijn?

Waar kun je me vinden
Bij drie workshops in één week (lekker druk) en achter mijn laptop, werkend aan een nieuw blog over veilig internetten voor senioren.
Even wat anders
Een van de leuke dingen van mijn werk is dat er naast serieuze aandacht voor het waarom, hoe en wat, altijd ruimte is voor 'hoe val je op'. Dat hoeft echt niet altijd serieus en volgens de regels. In deze nieuwsbrief daarom naast het serieuze ook wat 'anders doen'.
 
Annet van Betuw
Wie is je klant
Of je nou zakelijk of privé actief bent op social media, het is belangrijk om je af te vragen op wie je je richt. 'Iedereen' of 'heel Nederland' is erg vaag. Er zijn veel tips te vinden over hoe je je doelgroep of klant bepaalt. Ik heb er twee uitgehaald:
#bzv
Het is weer voorbij, Boer zoekt vrouw internationaal. Maar het sijpelt natuurlijk nog door op tv en internet. Op Dutchcowboys is #bzv samengevat in 20 geniale tweets.
LinkedIn
Heerlijk blog van Richard Bordes op 42Bis. Hij start met de verzuchting dat alles op elkaar lijkt op LinkedIn, iedereen alles geweldig vindt en dezelfde methodes gebruikt. Hij geeft wat tips om écht op te vallen:Waarom doe je niet eens wat geks op je Linkedin?
 
Max!
Leuk idee van Jumbo in Veghel, geef fans de mogelijkheid om op de foto te gaan met een pop met het racepak van Max Verstappen en laat Max 'photobomben'. Je maakt een video en dat haalt L1 en vervolgens Facebook, waar het door een van mijn Limburgse neven werd gedeeld en ik het zag. En ik laat het jullie weer zien. Zo 'werkt' dat dus.
 
Waar kun je me vinden
 
Follow Us on Facebook  Follow Us on Facebook   Follow Us on Google+  Follow Us on Twitter  Follow Us on Pinterest  Follow Us on LinkedIn  Follow Us on YouTube  Follow Us on E-mail