Click here to view this email in your browser                                                                              ноември 2015
 
ИНТЕЛИГЕНТНИ ГРАДОВЕ: ЕНЕРГИЯ, ТРАНСПОРТ, СГРАДИ, ИКТ И ИНФРАСТРУКТУРА
5-7 април 2016, София, организатор: Виа Експо
Нововъзникващите технологии като енергоспестяващи решения, безжични мрежи, софтуери и мобилни платформи са на път да променят нашите градове. Въпреки че моделът за интелигентните градове е сравнително нов за Югоизточна Европа, елементи от него успешно се превръщат в реалност в градове като София, Пловдив, Бургас, Загреб, Любляна, Букурещ, Тимишуара, Атина и др.

Smart Cities 2016 е единственото международно събитие в България във формат изложение – конференция, което има за цел не само да представи съвременните решения, но и да създаде условия за директна среща между участниците и техни потенциални нови клиенти.
В ноемврийския ни бюлетин сме включили актуални новини за изложението, лекторите и чуждестранните ни партньори.

Приятно четене от екипа на Виа Експо
 
 
ИЗЛОЖЕНИЕТО
 
ПЛАНИРАТЕ УЧАСТИЕ? Изпратете заявка до 10 декември и ще получите:
• 5% отстъпка от цената на изложбената площ
• Безплатни промоционални опции, които ще ви отличат по време на изложението: цветна рекламна страница в е-каталога, лого в печатния план на залата, възможност да поставите рекламни материали на регистрацията на изложението.
 
КОНФЕРЕНЦИЯТА
 
Лектори от Конвента на кметовете, Асоциацията Calypso Networks и Innovation Norway потвърдиха своето участие.
 
 
ПАРТНЬОРИ И МЕДИИ
 
 
Израелската асоциация за интелигентна енергия (ISEA) е организация с нестопанска цел, която действа като национална платформа и обединява местни и глобални ключови фигури, заинтересовани да споделят знания, да стартират инициативи и да създадат партньорства.
 
Smart Cities е първо по рода си списание в Португалия и се издава от MediaLine. Неговата цел  е да представя журналистически анализи  на устойчиви градски проекти, казуси, предизвикателства и решения. Издава се на всеки два месеца в обем 100 страници. Читателите имат възможност да се запознаят с актуални новини за развитието на информационните и комуникационни технологии, влиянието на градовете върху околната среда, тенденциите в здравеопазването и образованието, енергетиката, градска мобилност и социални иновации.
Новини
 
Препратете на приятел:
Споделете в социалните мрежи:
       
 
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com