Vorige maand maakte Diede haar debuut op Roland Garros. Het evenement in Parijs was een enorme belevenis en goede ervaring voor haar. Inmiddels heeft zij het gravel achter zich gelaten en staat er een nieuw debuut voor de deur: Wimbledon.
Vanzelfsprekend houdt Diede jou graag op de hoogte van haar belevenissen op en buiten de baan. Naast toernooien spelen gebeurt er nog zoveel meer in het leven van een tennisser, via deze nieuwsbrief geeft Diede een kijkje in haar topsportleven.
Wimbledon

Vandaag start ook voor de rollers Wimbledon. Diede speelt de vierde ronde na 11:00 uur haar eerste partij tegen de Britse Whiley (tennisbaan 17). De dubbel staat vanaf morgen op het programma; samen met Marjolein Buis strijdt Diede tegen het duo Shuker / Ellerbrock. Diede heeft zich onder andere door het spelen van een invitatietoernooi in Engeland optimaal kunnen voorbereiden op dit mooie Grand Slam. De laatste trainingen hebben op een ander park plaatsgevonden, maar vandaag mag zij dan eindelijk haar debuut op het heilige gras maken. Het toernooi is te volgen via de website van Wimbledon.
Jeugdige (rolstoel)tennissers op Nieuwe Sloot
Op 17 juni, de laatste dag van de clubkampioenschappen van Tv Nieuwe Sloot, werd er getennist, gefeest en gebbqt. Ook stond er een demonstratiepartij met Diede op het programma. Natuurlijk konden de kinderen het niet laten om ook nog even met Diede de baan op te gaan.

Daarnaast kwam Diede vorige week ook nog eens als verrassing meedoen met de les van de rolstoeltennissers van Nieuwe Sloot. Diede daagde de kinderen uit om punten tegen haar te spelen… of was het andersom en daagde de kinderen haar uit? Ook dit werd een gezellig festijn en is zeker voor herhaling vatbaar.
 
De dag van de fondsenwerving
Op 19 juni was Diede te gast op een inspirerend evenement op Papendal: "De dag van de fondsenwerving voor de sport". Vele interessante sprekers namen het publiek mee met tips en trucs voor het werven van fondsen. Diede mocht deze dag vertellen over haar nieuwe crowdfunding pagina. Zij haalde ter plekke een mooi bedrag op, wat haar helpt voor haar reis naar de US Open in september.
Volg Diede op weg naar de top
Enkele keren per jaar wordt een nieuwsbrief als deze verstuurd om iedereen op te hoogte te houden van het sportleven van Diede. Wil je tussentijds op de hoogte blijven, volg dan Diede haar facebook, wedstrijdplanning en de resultaten.