WAT HEEFT IN JOUW LEVEN VORM GEKREGEN?


In de maand juni kan het zomaar zijn dat je dingen ervaart, waarvan je het gevoel hebt dat je ze eerder mee gemaakt hebt. Het kan nl. zijn dat je al jaren geleden in een (dag)droom een glimp hebt mogen zien, van iets waarvan je je nu ineens realiseert dat het een aardse vorm heeft gekregen.

Lange tijd was je onderweg; een cyclus van jaren, decennia en mogelijk zelfs dit leven overstijgend. Sommige momenten was je bewust ergens naartoe aan het werken, terwijl het soms ook leek alsof je maar wat deed zonder een duidelijk ori├źntatie of richtingsgevoel. Nu wordt het helder dat de voltooiing nadert of de clou duidelijk wordt van het meesterwerk waar je al zo lang aan bezig bent. Dit kan over iets ogenschijnlijks heel eenvoudigs gaan, maar het heeft als je er goed naar kijkt ook een groots, allesomvattend, onmisbaar en universeel karakter. In de soms zwaar aanvoelende laatste loodjes word je uitgenodigd om de tijd te nemen om terug te kijken hoe het proces eigenlijk verlopen is. Dit is niet bedoeld om oude koeien uit de sloot te halen of weer dwars door alle heftige emoties te gaan. Nee, het gaat om het besef te vergroten over datgene wat er allemaal veranderd is en wat je allemaal aan jezelf toegevoegd hebt. Dit is behulpzaam om de ballast los te kunnen laten die niet meer nodig is.

Je mag je bewustworden van de verrijking, het proces van heel worden, de passie en het vuur dat opnieuw is gaan branden; een zonsopgang waar je met recht trots op mag zijn. Dit hele proces gaat gepaard met verdieping, inkijkjes, doorkijkjes, oog voor warmte en schoonheid die bijdragen aan de onthulling van een complete andere energetische uitstraling en vormkracht. Dit kan soms resulteren in een magische shift in het bewustzijn. Je hoeft hier niet van te schrikken; geniet er vooral van.

Ook vallen er kwartjes over de manier hoe de logistiek van het leven en spirituele processen in hun werk gaan. Dit bespoedigt het proces om het innerlijke weten van de kruin naar het hart te brengen. Daardoor ontstaat meer harmonie, eenheid en evenwicht. Een goede basis om te kiezen voor het geluk en je meer en meer te openen voor onvoorwaardelijke liefde als stevige basis om datgene te manifesteren wat de bedoeling is en een (r)evolutionaire bijdrage kent. Ons zelf weet precies wat er nog nodig is om dit "iets" tot werkelijkheid te maken in een werkbare vorm en voorkomt dat je in het zicht van de haven besluit om om te keren. Dus luister naar je ziel, geef deze erkenning en dank voor alle innerlijke leiding ook al is het niet altijd gemakkelijk geweest...... Het brengt je daar in het universum waar je wezen moet. Een goddelijke maand juni toegewenst.


EEN PATROON DOORBREKEN?
Overlevingspatronen kunnen soms heel hardnekkig zijn. Maar als het je lukt om er vanaf te komen, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ben je er aan toe om een patroon te doorbreken en heb je daar wat begeleiding bij nodig? Ik maak graag een afspraak voor een ondersteunende energetische, systemische, lichaamsgerichte of ademcoaching. Ik ben bereikbaar via 033-4451480 of info@coach-inn.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak.


28 JUNI: VOEDINGSOPSTELLINGEN
Heb je een thema met geestelijke of fysieke voeding (zoals bijvoorbeeld gewichtsvraagstukken, allergie├źn, eetstoornissen, verslavingen, maar ook thema's m.b.t. zingeving en inspiratie)? Op 28 juni kun je tijdens een speciale workshop "Voedingsopstellingen" hier actief mee aan de slag gaan door het maken van een opstelling. Er is ruimte voor vier vraagstellers.


10 JULI: TRANSFORMATIEWIEL
Wil je vlak voor de vakantie aan een levensthema werken. Dan is het Transformatiewiel een mooie gelegenheid. In dit op het sjamanisme gebaseerde ritueel worden de vier windrichtingen (lucht, water, aarde en vuur) doorlopen met systemische, energetische, lichaamsgerichte en creatieve oefeningen. Een fijne workshop om op een eigentijdse manier op diepe lagen met jezelf aan de slag te gaan.


27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN
Van 27 tot en met 29 augustus vindt de jaarlijkse Coach-Inn-Systemen snelkookpan plaats. Een 10 dagdelen durende opleiding waarin je jezelf die theorie en vaardigheden eigen maakt die nodig zijn om systeemopstellingen te kunnen begeleiden in jouw eigen dagelijkse praktijk.


BOEKENTIP
"De Heelkamers - liefde voorbij het leven" van Thea Terlouw geeft een mooi doorkijkje naar "wat hierna komt". Hoewel het gaat over wat er is na de dood, gaf het mij juist ook weer veel inzichten over de oneindigheid van het bestaan en daarmee het leven.


RECEPT VAN DE MAAND
In de afgelopen tijd kon ik in mijn tuin van alles oogsten. Dat voelt zo rijk. Zo had ik o.a. heerlijke raapstelen. Zij vormden de basis voor het recept Courgettespaghetti met raapstelen en ricotta.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.