Click here to view this email in your browser                                                        Ноември 2016

Здравейте,
Пред Вас е поредният бюлетин на изложението CleanExBg. Може да прочетете повече за продуктите на фирма Авиатранс, за роботизираните прахосмукачки на Дедал Къмпани и аксесоарите на фирма Frist 82 / Deltamark.bg, и да се запознаете с един от медийните ни партньори.
Отделете малко време и разгледайте съпътстващата програма и заявените до момента демонстрации – Съпътстваща програма      Демонстрации
Линкове за сайта на събитието:
Ако желаете да получите повече информация за изявата, свържете се с нас!
 
За контакти: Анелия Каранова  
 032/512 899; 0888/279796    E  nelly@viaexpo.com 
 
Интервю с г-жа Силвия Спасова,Търговски консултант на фирма Авиатранс 
 
 
Г-жо Спасова, от колко години фирма Авиатранс е на българския пазар и кои марки представлявате? Голяма е гамата продукти, които предлагате – машини, съоръжения, аксесоари, препарати, автокозметика. Моля, представете ги съвсем накратко.

Фирма Авиатранс ООД е създадена през далечната 1995 г.
През 1997 г. става ексклузивен дистрибутор на марката LAVOR PRO - Италия, специализирана в производството на почистваща техника за професионална употреба. През 1998 г. и 1999 г. фирма Авиатранс ООД става ексклузивен дистрибутор и на марките MAFRA, RS и SUTTER - Италия.
Кажете ни с няколко думи в кои сектори на индустрията намират най-голямо приложение.
Фирма Авиатранс ООД е официален представител за България на италианския завод - производител на професионална почистваща техника LAVOR – световен лидер в производството на пароструйки, водоструйки, прахосмукачки за сухо и мокро почистване, индустриални турбинни прахосмукачки, екстрактори за пране на тапицерии и меки подови настилки, подопочистващи и сметосъбиращи системи, еднодискови подопочистващи машини, парочистачи и парогенератори, автоматични автомивки и системи на самообслужване. Предлаганата от нас продукция с търговска марка LAVOR притежава международни сертификати за съответствие със световните изисквания относно качеството и безопасността на продукцията – СЕ, TUV, сертификат за качество – ISO 9001. Тя се подлага на многобройни тестове и изследвания от специалистите на едни от най-прецизните лаборатории в света. Дизайнът на машините е стилен, иноваторски и атрактивен, а експлоатацията лесна и ефикасна. Предлагаме пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване от наш оторизиран сервиз. Имаме изградена сервизна база, оперираща на територията на цялата страна, поддържаме на склад пълна гама от резервни части за предлаганите продукти.
Имам удоволствието да Ви представя най-големия италиански производител на почистващи препарати и автокозметика - MA*FRA.
MA*FRA е италианска компания, която функционира от 1965 г. АВТОКОЗМЕТИКАТА на MA-FRA, която е добре позната в цяла Европа, Азия, и с нови пазари в Русия, Китай, и от няколко години намира голям потребителски интерес и на нашия пазар, се състои от широка гама продукти за интериорно и екстериорно почистване на автомобили в автокозметични центрове... Прочетете останалата част от интервюто тук.
 
 
Роботизирани прахосмукачки и други почистващи роботи, подходящи за дома и офиса.
 
  Роботизираните прахосмукачки са ново поколение почистващи машини, които работят вместо Вас и по този начин Ви спестяват много време и енергия. Те осигуряват ефективно почистване на всякакъв вид повърхност като премахват отпадъци, коса, прах, косми от домашни любимци и по този начин осигуряват по-здравословен и приятен начин на живот за цялото семейство. Тези роботи са перфектния помощник за поддържане на ежедневна чистота, ако имате домашен любимец, както и незаменим уред за възрастни и трудноподвижни хора.
 
Фрист 82 / Делтамарк ще представи на изложението CleanExBg нова генерация мопове от всички видове /нанофил микро/ собствено производство.
 
 
Фирмата ни разполага с две производствени бази, наброяващи персонал от 110 професионалисти в своите области, които използват само висококачествени суровини в изработването на гамата продукти, които ще бъдат на нашия щанд. Количките, необходими за професионално почистване, са в три раздела – IMAJ, SMART и DINAMIK.
 
Предлагаме торби от LDPE на рола с размери 60 л., 80 л., 120 л. и други аксесоари. Фирмата ни е кооперирана в производството на препарати за санитарно почистване и дезинфекция. Те са незаменими в цялостната грижа за перфектна хигиена и чистота в търговски центрове, молове, фитнес зали, лечебни заведения, офиси, хотели и обществени сгради.

С цел да разширим дейността си както в България, така и на Балканите, Делтамарк търси дистрибутори.
 
 
Медиен партньор на изложението - радио ENERGY.
 
  Радио ENERGY е станция номер едно за любимите песни от 90-те до днес. Активните българи на възраст между 20 и 45 години предпочитат да чуят любимата си песен от 90-те, за повече тонус и настроение в началото на деня, в единственото в българския радиоефир сутрешно рикуест шоу – ENERGY Request. Прочетете още за радиото тук.
 
Сподели в социалните мрежи:  

Намери ни в: 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка Unsubscribe по-долу.