Het team van Blue Elephant bedankt iedereen die in 2018 het vertrouwen in ons gesteld heeft voor het verzorgen van een van onze reizen. Wij zullen u ook graag weer verwelkomen op een reis naar een van onze mooie bestemmingen in 2019. 
 
Wij wensen iedereen een heel mooi, gezond en voorspoedig 2019. 

 
 
Vakantiebeurs voor bijzondere reizen, aanbieding Oost-Bhutan 
 
Traditiegetrouw zijn wij met een stand aanwezig op de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen in de Beurs van Berlage in Amsterdam komend weekend op 5 en 6 januari. Wij hebben nog enkele vrijkaarten beschikbaar. Wie daarvoor belangstelling heeft kan deze bij ons per e-mail aanvragen. Wie eerst komt, eerst maalt. Maximaal twee per mail.
 
 
 


Terugkoppeling van een deelnemer aan de reis naar Brazilië (Pantanal en Atlantisch regenwoud) Met Blue Elephant krijg je kwaliteit: een goed uitgekiend programma, goede gidsen, goede verblijfsaccomodaties en goede maaltijden. Met de nodige beroepsernst wordt alles goed voorbereid en afgesproken zodat alles geolied verloopt
 
De deelnemers hebben heel veel gezien, niet alleen vogels maar ook een vijftal waarnemingen van de jaguar zijn natuurlijk onvergetelijk. Ook is een nieuwe accommodatie in het Atlantisch regenwoud in gebruik genomen, die anders is dan anderen en in een uitzonderlijk rijk vogelgebied ligt. De reis zal zeker worden herhaald. 
 
 
Ledenreis vogelbescherming

Samen met Vogelbescherming organiseert Blue Elephant een ledenreis naar Bhutan. 
Bhutan heeft in Azië een unieke positie als vogelland. Veel plekken in de bergen zijn nauwelijks bewoond en vaak pas kort bewoond door mensen die natuur met rust laten. De vogelbevolking is duizelingwekkend rijk en fantastisch goed te zien. De gidsen zijn enorm goed. Daarbij komt u in een land dat ook met veel zelfbewustzijn een prachtige cultuur laat zien. De reis met Vogelbescherming gaat naar het westen en midden en naar Manas het subtropisch lage deel van Bhutan.
 
Vertrek 13 oktober
 
 
 

Galápagos en Ecuador
 
Wie wil eens niet naar de Galápagos-eilanden, wereldberoemd door de beschrijvingen Charles Darwin. En vooral prachtig door de rijkdom van de natuur, niet alleen de Darwinvinken, maar ook leguanen, zeeleeuwen, albatrossen, blauwvoetgenten enzovoorts. De cruise naar de Gálapagoseilanden dit jaar was erg succesvol en kan voor dit jaar geboekt worden als groepsreis. De reis kan uitgebreid worden met een reis door de mooiste delen van Ecuador voor vogels.
 
Vertrek 11mei 
Lees meer
 
 
IJsland
 
IJsland is een bijzondere bestemming. Bijna nergens vind je een natuur waar natuurkrachten zo imponerend zijn. En tegelijk is het er 's zomers indrukwekkend omdat het wel lijkt of alle leven de kans grijpt om even flink los te gaan met voortplanting, bloei en groei. Alles is even doordrenkt van levenslust van de kleinste mosjes tot de indrukwekkend luidruchtige en kleurrijke vogelfauna. 
 
De reis naar IJsland is geen kampeerreis meer maar een reis waar in vaste accommodaties wordt overnacht.
Vertrek 15 juni
 
 
 
 


Reizen waarvoor nog geboekt kan worden
 
Kreta, vertrek 13 april Lees verder

Wit-Rusland, vertrek 2 mei Lees verder

Schotland, vertrek 9 juni Lees verder
 
 
 
Vakantiebeurs in Amsterdam 
 
Beurs van Berlage Amsterdam op 5 en 6 januari 2019
Op zaterdag en zondag op 5 en 6 januari 2019 zijn we weer met een stand (nummer 114) aanwezig in de beurs van Berlage. U bent van harte welkom om onze stand te bezoeken. Lees meer 
Belgische Vogeldag
Op zaterdag 19 januari wordt de 19e Belgische Vogeldag gehouden
Drie Eikencampus (Gebouw Q) UA Wilrijk -  Deuren: 9u00  -  Inkom: € 10,00
 
 
Blue Elephant is lid van garantiefonds GGTO
 
Het garantiefonds garandeert u terugbetaling van uw reisgeld en eventuele aanbetaling bij in gebreke blijven van de reisorganisatie

 
 
 
 
 
Blue Elephant partner van Vogelbescherming Nederland 

Per 1 januari van 2015 is Blue Elephant partner van Vogelbescherming Nederland (VBN). Dit houdt in dat Blue Elephant VBN promoot en projecten financieel steunt met een bijdrage.
Door te reizen met Blue Elephant draagt u bij aan internationale bescherming van vogels.
Vogelbescherming ondersteunt enkele reizen van Blue Elephant publicitair. 
 
 
Kent u iemand die deze nieuwsbrief van ons misschien interessant vindt. Stuur hem dan door.
 
 
 
BLUE ELEPHANT, Tebinckslaan 14, 9462 PV Gasselte, T 0599-565124 www.blue-elephant.nl