Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven
image002

Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte   relatie,

Deze keer vraag ik uw hulp bij het vervullen van onze vacature. Lees er alles over op onze Facebookpagina. U kunt er een mooie zonvakantie mee winnen. De aangifte staat weer voor de deur. Wij leggen het u uit hoe wij dit snel digitaal voor u regelen. Verder is onze Financiële Service voor steeds meer mensen het ideale ontzorgen. Weten dat wij meekijken met alle financiële zaken en bijsturen als het nodig is. Wel zo makkelijk.

Ik wens u een zonnige Krokusvakantie toe.

Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld februari 2017

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand

Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis
Annulering
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Sparen


E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Wij hebben een vacature, helpt u mee zoeken?
Voor de locatie Kootwijkerbroek zoeken wij een HBOér die zich verder in het financiële vak gaat verdiepen. Op onze Facebookpagina leest u meer over deze vacature. Liken en delen via Facebook  wordt op prijs gesteld. Onder de Likers/Delers verloten wij een rondvlucht boven Nederland. Wie de juiste kandidaat aanbrengt, belonen wij met een royale zonvakantie voor twee. Hieronder staat de advertentie, als u daarop doorklikt, dan ziet u de uitgebreide omschrijving. Helpt u ons mee?


Belastingaangifte
De belastingaangifte staat weer voor de deur. Heeft u afgelopen jaar een huis gekocht of zijn er andere belangrijke financiële zaken gepasseerd, dan heeft aangifte doen altijd zin. Wij werken hiervoor samen met Staerk Accountants en belastingadviseurs.

Werkwijze belastingaangifte
Stuur deze mail retour met de vermelding belastingaangifte verzorgen, als u wilt dat wij de aangifte voor u verzorgen. U ontvangt dan een digitale link waarop u alles online kunt invullen. De checklist ziet u ook op onze site. Belastingaangifte particulieren bij voorkeur via het checklistformulier digitaal aanleveren om het foutloos te verwerken. De bijbehorende stukken kunt u bij voorkeur ook digitaal aanleveren. Is dit niet mogelijk, dan per post opsturen of langsbrengen.


Vrijdag = inloopdag
Heeft u er al eens gebruik van gemaakt? Zonder afspraak bent u vrijdags tijdens kantooruren welkom voor een korte bijpraatsessie. Neem gerust iemand mee die ook financiële hulp kan gebruiken. Een afspraak maken kan uiteraard ook. En d
e koffie zetten we vers voor u.


Autoverzekeringen fors duurder geworden
Waarschijnlijk heeft u het al gemerkt dat autoverzekeringen fors duurder aan het worden zijn. De schade is hoger dan de ontvangen premies, dus worden de premies verhoogd. Hier lichten we toe waarom de autoverzekering duurder wordt


Nette chauffeurs rijden met korting
Nette chauffeurs rijden voordeliger. Met Chipwise (video-uitleg) ziet u gelijk uw rijgedrag. Vorig jaar hebben wij  ChipWise geïntroduceerd; een pay-how-you-drive module waarmee bestuurders die veilig rijden tot 35% korting op hun autoverzekering kunnen krijgen. Het rijgedrag wordt gemeten door middel van een OBD-stekker die eenvoudig in de auto te plaatsen is. Klanten hebben altijd inzage in hun actuele rijgedrag via hun online dashboard, Mijn ChipWise.


Ontzorgen met Financiële Service
Groeien de financiële zaken u boven het hoofd? Bent u het overzicht kwijt? Neem dan een abonnement op Financiële Service. In onze volgende uitgave komen we daar uitgebreid op terug. Nu al meer weten? Bel of mail ons.

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin