Sombrero orgieSOMBRERO MEDIA NIEUWSBRIEF 

DIRTY COMIX ON LINE 

WEEK 10 - 2011
 EEN NIEUWE MANIER VAN STRIPS LEZEN
Dirty comix


Vanaf nu zijn onze porno strips ook volledig online te lezen. Als aanvulling op onze ruim gesorteerde bookshop ( www.sombreroshop.nl ) en onze gebruiksvriendelijke download site (voor het downloaden en uitprinten van stripverhalen www.comixdownload.nl ) kun je nu ook op onze gloednieuwe website www.dirtycomix.nl onze pronostripverhalen volledig online bekijken en lezen.

Hoe werkt het?
Ga naar www.dirtycomix.nl en bekijk het aanbod van stripverhalen die je online kunt lezen. Op dit moment zijn er al 12 verhalen (meer dan 300 strippagina's) beschikbaar, maar we zullen iedere week stripverhalen bijplaatsen. Klik op een cover om van de strips twee lekker hete voorbeeldpagina's te bekijken. Wil je de strip lezen (en daarna andere verhalen?) klik dan op de banner waarop staat dat je het hele stripverhaal wilt lezen om in te loggen.

Het online bezoeken van de site kan al vanaf 0,25 euro per minuut (bij een abonnement). Wil je het rustig eens uitproberen, betaal dan per telefoon. De kosten zijn 0,80 euro per minuut en je kunt in dat geval ieder moment de verbinding weer verbreken.
Nu 12 titels online op onze site DIRTYCOMIX
Bloedgravin stripverhaal  cover Ontmaagd stripverhaal Vibrobot stripverhaal 

Vlad, de echte DraculaOp DIRTYCOMIX staan nu reeds 12 van onze stripverhalen, waaronder het gloednieuwe SM verhaal KELDERSPEL en het nieuwste verhaal in de Zwarte Reeks: ONTMAAGD. Het verhaal ONTMAAGD is op de site in full-color!

Maar er zijn ook eerder verschenen verhalen, zoals VIBROBOT, een van de meest succesvolle download verhalen, en BLOEDGRAVIN, in zwartwit verschenen in de Zwarte Reeks, maar nu online in kleur.

En wat dacht je van het volledige verhaal van Graaf Vlad, de gruwelijke heerser van Walachije die model stond voor het verhaal Dracula van Bram Stoker?
Het hele verhaal staat bol van de oorlog en de sex. Het zijn 88 pagina's, en nu voor het eerst volledig in kleur!

Bekijk de nieuwe site hier: http://www.dirtycomix.nl/webmasters: klik hier om te zien hoe je zelf geld kunt verdienen met onze site.


Achter de schermen van onze uitgeverij: wat houdt ons bezig en waarmee zijn we bezig?
Bijna iedere dag plaatsen we erotische nieuwtjes op ons nieuwsblog: SOMBRERO BOOKS

Kort en snel: Twitter. Onze bloedmooie secretaresse Sonja zit de hele tijd op TWITTER om snel en met weinig woorden spicy nieuws en commentaar te geven op alles wat ze hoort en ziet.....