VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva 😀
 
Hej kära drömvänner. Äntligen kommer ett Drömbrev igen.
 
Idag när detta skrivs är det 1a maj 2023. Det är på många sätt en speciell dag.
Visste du att 1a maj anses vara mästaren St.Germain’s uppstigningsdag?
Du kanske vet att det var St.Germain som en gång i tiden fick den renande och helande Violetta Flamman att nå Jorden.
Denna 1a maj förstärks Violetta Flamman med Kosmisk Förlåtelse, och inflödet av denna energi som hjälper människan att försonas med och förlåta allt som varit och allt som är till hinders för henne i nutid, är kraftfull.
Med hjälp av ärkeänglarna Zadkiel och Ametist ska denna renande förlåtelsefrekvens vara verksam hela maj månad 2023, har jag fått veta.
Vi kan tona in oss på denna energi, eller åkalla den, och be att få hjälp att läka gamla sår och upplevda oförätter. 
Det hjälper också då till med att våra drömmar blir mera konstruktiva och positiva, eftersom våra inre hinder förminskas och läks.
Och
ju mer vi läker oss inifrån (försonar oss med och släpper inre hinder), desto mer balans mellan våra feminina och maskulina sidor når vi, och desto större del av själen kan integreras-inkarneras och träda fram. Och desto härligare blir våra drömmar.
 
Vi är ju nu alltmer inne i Vattumannens tidsålder, som representerar den feminina principen. Vi lär oss att mera fungera utifrån vår högsta feminina kraft, trots att vi fortfarande lever i en maskulin värld där patriarkat och intellekt fortfarande styr det mesta.
Vägen är att Omfamna mörkret, det som står för vila och meditation,  för att verka i vårt ljus. Att leva och verka utifrån hjärtats intelligens mera än utifrån intellektet.
 
Det blir därmed dags för oss att börja använda vår egen fria vilja. Den har inte funnits på flera tusen år. I stället har vi anpassats in i en specifik samhällsordning med rutiner och normer och krav som vi inte själva valt. Dessutom har vi präglats från uppfostran och kultur, vilket har traumatiserat oss och påverkat våra känslor som sen bakstyrt oss. Men nu när mycket kommer upp till allmän kännedom har vi börjat genomskåda hur vi blivit lurade och styrda av de som sitter i maktposition, har vi börjat säga Nej. Och därmed gör vi våra egna val. Vi slutar lyda. Vi börjar följa vårt hjärta, eller vårt Högsta Sanna Jag, och vågar göra våra val utifrån en mera medveten nivå. 
 
DRÖM
En kvinna som arbetat en tid med att förändra sitt tänk, sin syn på sig själv och andra, och att försona/släppa gamla trauman, drömde:
En bekant ska sälja sitt hus. Ska jag köpa det? Det kostar 4 miljoner och ligger mitt i Stockholm.
Sen ska jag på styrelsemöte. Först går en man och jag in i ett mindre rum. Där hittar vi en salva i två små söta burkar. Det är mirakel-healing-salva. Den ska ge oanade förmågor. Vi smörjer in håret.
Jag märker att jag blivit blind av salvan i håret. Tvättar skyndsamt bort den.  Efter en timme börjar jag se igen, framåt, men är fortfarande blind åt sidorna.
Efter en timme till ser jag även åt sidorna. Jag ser nu mycket klart.
Sen går jag till styrelserummet. Vi är 8 st, de flesta nya, endast 2 av de gamla. Jag är visst ordförande.
Vaknar.
TOLKNING
Nytt hus = nytt medvetande, nytt jag.
4 = balans. Stockholm = centrum (huvudstad)
Hår och Salva = Nytt tänk med nytt helat förhållningssätt
Salvan, miraklet = stänger-avslutar först synen, sen ger Nytt Seende.
Styrelsen, nya medlemmar = Ny inre styrelse, nya ’inre röster’
Ordförande = ny inre auktoritet
 
Efter denna dröm kände sig kvinnan såsom ny, nyuppvaknad. Som att hon fått ett nytt liv, en nystart. Stärkt, med ny syn på sig själv och livet, med ny styrka och ny egen auktoritet.
Hon kände stor tacksamhet för att hon fått bekräftelse på att hennes inre arbetet burit frukt genom denna fina dröm.
Hon hörde senare av sig och berättade att hennes matsmältning blivit bättre och att värken i kroppen hade försvunnit.
 
Nu önskar jag dig Allt Gott i denna tid som vi lever i, där det är svårt att veta vad man ska förvänta sig och svårt att ha kontroll över skeenden. Det viktiga är att lyssna på sitt eget hjärta och vara sann mot sig själv, och göra sina val utifrån sin egen sanning. Inte lyda och göra som man blir tillsagd av yttre auktoriteter.
 
VÅRMARKNAD
Lördag och söndag 6 och 7 maj blir det vårmarknad.
Lövholmsvägen 19 nb i HälsokolLäktivets lokal i Gröndal. (se skylt och marsaller)
Där kommer jag att sälja mina böcker.
Du bjuds på fika med tilltugg.
V ä l k o m m e n  kl 13 - 17 
 
Om du inte kan komma så går det bra att beställa böcker direkt från förlaget: https://heartdreaming.se/ 
 
Hjärtevarma hälsningar
Louise Minerva-Li
Skicka detta drömbrev till en vän : Forward this email to a friend