WAT BRENG JIJ VANUIT DE SCHADUW NAAR HET LICHT?

De energie van oktober is een vervolg op het proces dat in september opgestart is, waarbij je je openstelt voor nieuwe energieën en je bewust wordt van de creaties die daar uit voortkomen. Bij deze beweging is een belangrijke taak voor het hart weggelegd. Met zorgvuldigheid mag deze gevuld worden met passievolle energie. Schrik niet als je hiervoor nog niet direct de juiste vorm hebt gevonden. Hoewel het om een wezenlijke stap in je ontwikkeling gaat, is het niet zo erg als er haperingen bij de uitvoering zijn. Aan het einde van de rit zijn er zoveel veranderingen elkaar opgevolgd, dat je van de basis die je in het begin gelegd hebt toch weinig meer zult herkennen. Hoewel er geen fase overgeslagen kan worden, gaat het vooral over de intentie waarmee je de dingen doet.

Doe je dit op de juiste manier, dan wordt de energie in de onderstroom bekrachtigd door de gele zon op de achtergrond. Hierdoor zal het makkelijker voor je zijn om te centeren waarbij je op zoek gaat naar jezelf en jezelf centraal stelt in je eigen leven. Het hart zal zich dan verder open vouwen waardoor aan de binnenkant een groene poort zichtbaar wordt. Er komt ruimte voor expansie. Krachtige, heldere energie openbaart zich. De daarin aanwezige rode, aardse componenten zorgen ervoor, dat het veilig is om te manifesteren. Aspecten die lang in de schaduw hebben gestaan, kunnen naar het licht gebracht worden. Zij zijn er klaar voor om ook aan de buitenwereld getoond te mogen en te kunnen worden. Voor iedereen zal dit zich anders openbaren. Een eigen, uniek kleurenpallet zal worden gebruikt om de contouren van persoonlijke creaties te accentueren. De (aura)kleuren die dieper weggestopt waren, mogen gezien worden; een bloeiend tafereel ten teken van ieders exponentiele groei in deze tijd, wat zich zal kenmerken door synchroniciteit en (magische) wondertjes.

De vijf vogels in de tekening staan voor vrijheid. Oude structuren vallen weg, waardoor er ruimte komt voor iets groters, iets hogers. Diepe, innerlijke vrijheid zijn de woorden die hierbij naar boven komen. De liefde die wij doorgaans symboliseren met de hartvorm, hoort bij het duale concept. De grondvorm die nu ontstaat, is veel grootster en 5D. Daar kan op oneindig veel mogelijkheden energie doorheen stromen. In januari toen deze tekening gemaakt werd, was het bijna niet mogelijk om dit figuur op papier te krijgen. Het was een concept dat de mensheid nog niet kende. Hoewel het zich allemaal nog op onbewust niveau afspeelt, wordt beetje bij beetje duidelijker waar dit alles heengaat. Vier kleuren, te weten geel, blauw, roze en olijfgroen, grijpen in elkaar. De bij deze kleuren horende geluidsgolven en lichttrillingen vibreren vanuit de kern met elkaar. Door deze bundeling van krachten, trillen zij iets los. De innerlijke zon gaat stralen; Alsof de zon onder de voeten en de centrale zon (Alcyone) energetisch samengesmolten zijn tot een unieke zon in plaats van een universele. In versneld tempo wordt er op die manier veel licht op de schaduwkanten geschenen. Eerst is dat best naar en confronterend. Onvolkomenheden zullen zonder pardon zichtbaar worden. De naakte werkelijkheid komt aan het licht. Gelukkig is ook de transformerende energie heel actief. Dat wat je altijd hebt proberen te bedekken en wat lang vast en bekneld heeft gezeten, krijgt lucht en licht waardoor het kan verdampen en van vorm kan veranderen. Eigenlijk blijkt het dan ineens de meest wezenlijke opening te zijn. Er is hierbij geestelijke hulp aanwezig, die steun biedt op persoonlijke en individuele basis. Sta jezelf toe, dat je met deze hulpbronnen uit andere sferen, in deze tijd een innige relatie mag hebben. Zij zijn je vrienden in de soms toch wel vreemde en ook kwetsbare situaties waarmee je te maken krijgt.

Als je goed naar de cirkel in de tekening kijkt, dan is hij niet helemaal rond. Aan de bovenkant is een kleine opening. Dit weerspiegelt de kruin. Hierdoor kan energie en ook inspiratie binnenstromen. Zo zal via dat kanaal uitwisseling met andere werelden plaatsvinden. De nieuwe wijsheden die toegelaten worden, zullen na een rondgang door het systeem, een vertaling kennen in een aardse vorm. De paarse kringeltjes zorgen dat er steeds een ononderbroken verbinding is; een noodzakelijke voorwaarde, omdat anders de energie niet (meer) verder stroomt. De energie-uitwisseling is er niet alleen in de onder- en bovenstroom maar ook in de binnen- en buitenstroom. Niet alle energieverplaatsing zal dan ook met het blote oog waarneembaar zijn, maar neem maar aan dat er veel nieuwe bewegingen zijn gekomen. Het is écht niet meer hetzelfde als dat het eerder was. Enerzijds voelt dat fijn omdat er veel bekneld zat. Anderzijds is zo veel verandering in een korte tijd ook wel spannend. Het is als een gepland rad van fortuin, dat in een hoog tempo ronddraait en zachte energie verspreidt. Je kunt je intuïtief laten leiden door deze stroom. Neem vooral ook de rust en de tijd om deze nieuwe trilling te integreren. Dat zal voor heling zorgen op een diep niveau. Je mag echt van jezelf gaan houden na alle veranderingen die er zich in jou hebben voltrokken. Dit zal ook merkbaar zijn in de flow van je levensenergie en veranderingen in je adempatroon. Verwelkom eerst je nieuwe ik. Verwonder je vervolgens ook over de hernieuwde blik waarmee je alle anderen en ook al het andere in jouw omgeving ontmoet. Je zal in die interactie verrast worden en oneindig veel nieuwe mogelijkheden ontdekken.

In al het proceswerk heb je (opnieuw) een stevigere verbinding gemaakt met je innerlijke bron en een uitreiking gedaan naar je essentie en belangrijke delen van je ziel. Dit kan gebeurd zijn, zonder dat je helder voor ogen had, dat je daar mee bezig bent geweest. Door de afgescheidenheid op te heffen, kan de goddelijkheid in jouw wederkeren en meer tot zijn recht komen. Cellen lijnen zich opnieuw uit. Oude patronen lossen op. Je hebt ongemerkt een nieuw, stabieler en zachter begin voor jezelf gecreëerd. Na deze wedergeboorte breekt de tijd van opnieuw uitvinden aan, waarbij je op een speelse manier ontdekt wat het voor je betekent om in hogere dimensies aangeland te zijn. Het is de bedoeling om ten diepste te ervaren wie je werkelijk bent en dat ook te profileren, zodat al je kennis, liefde en bewustzijn in overvloed verspreid kan worden.

Een maand toegewenst waarin je voorbij gaat aan oude imprints, zodat je jezelf niet langer geweld aan doet en vanuit eigenaarschap kiest voor de liefde, overgave, expansie en authentieke power om jouw goddelijke plan in al zijn facetten vol-uit te leven en door te geven!


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

24 OKTOBER: ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Op adem komen met muziek in een bewust verbonden ademsessie.


2 NOVEMBER: JE WORDT THUIS GEBRACHT - 2 (10 AVONDEN - ZOOM)
Ga mee op het vervolg van de Innerlijke Groeireis P.S. Je wordt Thuis gebracht -1 . Deze keer is het thema "Van zielsverlangen tot aardse vorm".

9 NOVEMBER: VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG
Oefen met systemisch en energetisch werk en transformeer zo een of meerdere belangrijke levensthema's van dit moment.

29 NOVEMBER: ENERGIEDAG
Doe een zelfonderzoek naar jouw energiehuishouding en krijg met creatieve, systemische en energetische werkvormen inzicht in hoe jij in een bij jou passende flow kan blijven.

1 DECEMBER: ADEMINTERVENTIES-INN-COACHING (1 DAG)
Leer om adempatronen te onderkennen, zodat je op een effectieve manier lichaamsgericht kunt interveniëren in coaching .

BOEKENTIP
In deze tijd waarin er dagelijks veel verandert en niets meer zeker is, worden wij uitgenodigd om te onderzoeken wat ons ten diepste beweegt. In dat kader noem ik graag het boek Werken vanuit Bezieling - Ontdek je Zielskwaliteiten van Peter Gerrickens. Tot welke zielsthema's voel jij je aangetrokken? In het boek worden hiervoor 12 levensgebieden beschreven, die jou hierin meer inzicht kunnen geven. Door je in deze materie te verdiepen kan het zijn dat je op een andere manier invulling aan je huidige werk gaat geven of op zoek wil naar nieuwe bronnen van inspiratie en zingeving.
Wil je jouw leven en loopbaan nog gerichter vorm geven en bewust afstemmen op jouw ziel, dan kan je op de website van Peter een bezielingsprofiel laten maken, waarbij gebruik gemaakt wordt van astrologische informatie. Een waardevolle bron om een voor jou passend spoor te vinden.

Rond 1990, toen ik levensmiddelentechnologie studeerde, liet Peter ons in de lessen voorlichtingskunde kennis maken met het door hem ontwikkelde kwaliteitenspel. Ik heb daar waardevolle herinneringen aan. Daarna werden er door hem nog vele varianten van kwaliteiten-, vaardigheden-, en inspiratiespelen gemanifesteerd, die gebruikt kunnen worden bij kennismaken, coaching of andere processen van persoonlijke ontwikkeling. Kijk voor het hele assortiment op www.kwaliteitenspel.nl.


RECEPT VAN DE MAAND
In de afgelopen tijd zijn er weer wat nieuwe recepten toegevoegd aan www.dagelijkse-voeding.nl. Deze keer staan een zoete-aardappel-kastanjetaart en een tomaten ketchup zonder toegevoegde suiker in the picture. Ik kan deze beide recepten van harte aanbevelen voor zowel de zoete als de hartige trek.


CONSULTEN
Kan je niet iets geschikts vinden bij de groepsactiviteiten, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een individueel consult. Helaas is er op dit moment een wachttijd van ongeveer twee maanden. Dus wil je een afspraak voor individuele coaching, een ademsessie, reading of opstelling, stuur dan tijdig een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt van mij dan enkele datumvoorstellen in je mailbox.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.