Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF SEPTEMBER
 2020
 
Een nieuwe Mind Express
Mind Express 5Deze week lanceerde Jabbla het nieuwe Mind Express 5!
 
Natuurlijk blijft Mind Express onveranderd de krachtige communicatiesoftware die het al was. Maar het ontwerp is helemaal vernieuwd, met de focus op gebruiksvriendelijkheid. Het aanpassen van pagina’s, het gebruik van persoonlijke foto’s, maar ook plaatjes van internet, het importeren van pagina’s, vertalen van symbolen, instellen van de bediening, …. - álles is gemakkelijker geworden.
 
 
 
Workshop Interactief/Therapeutisch Snoezelen
Workshop Interactief/Therapeutisch SnoezelenWilt u méér kunnen doen met uw cliënten met beperkte mogelijkheden? Zou u het begrip Snoezelen meer diepgang willen geven? Wilt u ervaren hoe u interactie creëert in een snoezelruimte, hoe u klassieke elementen kunt inzetten voor educatie of therapie, en hoe u met nieuwe elementen iedereen kan laten meedoen? Kom dan naar onze nieuwe workshop Interactief/Therapeutisch Snoezelen!
 
De workshop wordt verzorgd door Rylana van der Kruijs van Crea Coaching. De eerste workshops staan gepland op 8 oktober in Utrecht en op 29 oktober in Holtum. I.v.m. Corona moeten we het aantal deelnemers beperken, dus meld u snel aan!
 
 
Vriendelijke afstandsbediening
Gewa One
De nieuwe Gewa One is een veelzijdige maar gebruiksvriendelijke afstandsbediening en telefoon in één. De Gewa One is volledig op deze functies toegespitst en heeft dus geen ingewikkelde aanvullende functies. De Gewa One heeft een aanraakscherm, maar is ook met een schakelaar te bedienen. Symbolen, kleuren en spraakopnames helpen u snel de juiste knop te vinden.
 
 
Spel, samenspel en inzicht met oogbesturing
Magic Eye FXHet nieuwe Magic Eye FX bevat maar liefst 40 nieuwe activiteiten voor oogbesturing, maar ook interessante mogelijkheden voor samenspel en het maken van opnames. Krijg zicht op hoe uw cliënt reageert op spellen of andere beelden op het scherm, maar ook op wat zich afspeelt áchter de computer.
 
 
 
Muisadapter voor iPad en iPhone
AMAneo
AMAneo BTi is een muisadapter waarmee u elke usb muis of muisvervanger draadloos kunt aansluiten op uw iPad of iPhone. De ingebouwde tremorfilter en twee schakelaaraansluitingen maken de AMAneo BTi speciaal geschikt voor mensen die een aangepaste bediening nodig hebben. De AMAneo BTi maakt muisbediening ook mogelijk op oudere iPads en iPhones, die niet zijn te upgraden naar iOS 13.
 
 
Dagplanner met emoties
KidzPlanner
De afgelopen maanden werkte onze productontwikkelaar Paco samen met Iris Levi van Logopret aan de KidzPlanner: een unieke nieuwe dagplanner die activiteiten koppelt aan emoties.
 
 
Contactgemak
ContactOm het u makkelijker te maken ons telefonisch te bereiken hebben wij een aantal nieuwe telefoonnummers in het leven geroepen. Hiermee zijn veel van onze afdelingen nu ook rechtstreeks bereikbaar.
 
Daarnaast hebben wij nu ook een online intakeformulier. Dit formulier is bedoeld voor therapeuten, om voor hun cliënten een advies-/aanvraagtraject te starten. Met dit formulier hebben wij ook de AVG-werkwijze kunnen vereenvoudigen.
 
 
Nieuw in onze webshop
Nieuw in webshop
Wij werken hard aan het uitbreiden van ons webshopaanbod. Steeds meer van onze hulpmiddelen en interactieve materialen zijn ook in onze webshop beschikbaar. Onlangs toegevoegd:
 
MEMOdayplanner: een groot magnetisch planbord dat met lampjes het verstrijken van de tijd weergeeft.
BJ Sensitive Dual Switch: een zeer gevoelige tweefunctieschakelaar.
Quha Zono en Zono 2: gyroscopische muis, bijvoorbeeld te gebruiken als hoofdmuis.
Quha Sento en Sento MP: volledig contactloze blaasschakelaar.
Quintet: een veelzijdig muziekinstrument voor individuele of groepen schakelaargebruikers.
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.