Nieuwsbrief februari 2009

Het is een interessant proces, het openen van nieuwe deuren. Je volgt een workshop, krijgt een nieuw inzicht in een goed gesprek of leest een boek dat "binnenkomt". Soms zonder dat je er erg in hebt, ben je zomaar een nieuw gebied binnengewandeld. Maar is het wel een nieuw gebied of heb je een perspectief veranderd, waardoor je met een andere bril naar iets ouds kijkt en is dat hetgene wat ruimte, moed en durf oplevert voor nieuwe stappen? Wellicht is het tijd voor een nieuw spreekwoord: één stap terugkijken en twee stappen vooruit kunnen gaan. Ik geniet altijd enorm van het gevoel wat ik krijg als er nieuwe deuren opengaan, al heb ik vooraf regelmatig last van drempelvrees. Meestal kondigen de veranderingen zich bij mij aan door het hebben van hele heldere (reis)dromen door verschillende tijden en realiteiten, die mede door het opschrijven doorwerken in mijn dagbewustzijn. Zo ook deze maand waarbij een workshop met Healingarts en een sjamanistisch healingconcert de basis van het transformatieproces vormden. En zo wandel je elke keer weer een stap verder op je pad. Wil je dat ik een stukje met je meeloop, dan vind je onderstaand wellicht weer wat "voeding" voor onderweg.
6 FEBRUARI: WAARNEMEN-INN-FAMILIE-ENERGIE Werk je in je dagelijkse praktijk met familievraagstukken en wil je meer leren over het waarnemen van de energie in familiesystemen en het readen van aura's en chakra's, dan start op 6 februari de tweedaagse training Waarnemen-Inn-Familie-Energie. Je krijgt vaardigheden aangereikt om energie bij jezelf en anderen te lezen, je leert om deze energetische boodschappen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Er is veel ruimte om te oefenen. Wil je na de training nog verder of heb je al meer ervaring met het lezen van energie, dan is het mogelijk om vanaf april 2009 aan te haken bij de driedaagse vervolgcursus "Waarnemen-Inn-Familie-Energie deel 2".

14 FEBRUARI: ENERGIEDAG Op 14 februari is er weer een Energiedag. Tijdens deze dag maak je een scan van jouw energiesysteem, waarbij je inzicht krijgt in de wijze waarop jij energie geeft, ontvangt en verliest. Aansluitend worden je tools aangereikt om jezelf te beschermen of juist open te stellen voor (on)gewenste energieën. In de dru-yoga oefeningen die gastdocent David Hofstede aanreikt, wordt gewerkt aan het ontwikkelen van persoonlijke hartkracht.

4 MAART: FAMILIEOPSTELLINGEN (WORKSHOP) Op 4 maart zijn er nog enkele plaatsen vrij om een eigen (levens)vraag uit te werken met een familieopstelling in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.

8 MAART: AURASOMAKLEUREN EN FAMILIEOPSTELLINGEN
Op deze dag worden (familie)opstellingen gemaakt met aurasoma-equilibriumflessen. In verschillende kleinere opstellingen werk je aan eigen thema's. Je oefent met de taal van de kleuren. Die 'vertaling' werpt, samen met de posities die je hebt neergezet, een nieuw licht op jouw familiesysteem. Daar waar nodig vindt theoretische onderbouwing plaats. De workshop geef ik in samenwerking met Cornalien Stolker. Voor meer informatie zie ook op de website.

12 MAART: OPLEIDING SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN Voor diegene die zich na de basisopleiding Coach-Inn-Systemen verder willen verdiepen in organisatie- en familieopstellingen start er op 12 maart een speciale vijfdaagse vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen. Er hebben zich inmiddels 7 deelnemers aangemeld, dus de training gaat zeker door.

17 MAART: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN Op dinsdagavond 17 maart is van 19.15-22.00 uur weer een workshop Kennismaking-Inn-Opstellingen. Je kunt voor 15 euro kennismaken met de methodieken familieopstellingen en organisatieopstellingen, verschillende opstellingsvarianten zelf ervaren en vragen stellen over mijn werkwijze en de aangeboden (vervolg)opleidingen.

25 MAART: TRANSFORMATIE-INN-EEN-DAG Ben jij er ook aan toe om nieuwe deuren te openen, maar weet je niet welke methodiek het beste bij je past, dan nodig ik je van harte uit bij de 3 dagdelen durende workshop Transformatie-Inn-Eén-Dag. Tijdens deze dag is er maar één doel: zorgen dat de gewenste deuren van de aanwezige deelnemers geopend worden. De wensen van de deelnemers staan dan ook tijdens deze dag voorop, waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende methodieken of technieken (o.a. energiereading, familieopstellingen, aurasoma of het werken met Healingarts) en de creatieve mogelijkheden die het Bolwerk biedt.

27 APRIL-1 MEI 2009 : OUDER EN KINDWEEK (ITALIE) Onder het motto "ik ben ik, jij bent jij, samen zijn we......." vindt van 27 april tot en met 1 mei op het landgoed "Vallerosa" - Selci - Italië een Ouder-Kindweek plaats. Tijdens deze co-productie met Jeannette Lamme en Maddy Kloet wordt op speelse, creatieve en sportieve wijze de ouder-kindrelatie verdiept, verbreed, bevrijd of misschien zelfs wel opnieuw vorm gegeven. Vraag nu de brochure aan.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Soms zijn er van die boeken, die ik vol enthousiasme koop. Na een paar bladzijden lezen leg ik deze weer weg. De inhoud kan me niet boeien. Na van stapeltje naar stapeltje verhuisd te zijn, komen ze half gelezen in de boekenkast terecht. Pas jaren later, op het juiste moment, lees ik deze in één adem uit. Zo gebeurde ook met De geometrie van de schepping geschreven door Drunvalo Melchizedek. Het boek beschrijft een zoektocht naar de ontwikkeling van de mens. De schrijver leidt je door oude beschavingen heen naar het heden en geef ons inzicht in het bewustzijnsniveau waar we ons nu in bevinden. Een boek waarin verbinding gemaakt is tussen geometrie, wetenswaardigheden over graancirkels, geschiedenis en esoterie.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.