5-7 март 2014, София
Ako ne se chete, kliknete
 
Тази година в периода 29-31 май в София се проведе за първи път единственото за България в бранш асансьори и ескалатори изложение LiftBalkans. То е с насоченост към Югоизточна Европа и се състоя в рамките на близкия по тематика форум за енергийна ефективност и интелигентни сгради.
Участниците успяха да осъществят добри и полезни контакти с посетителите - специалисти от България, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Италия, Косово, Румъния, Турция, Унгария и Чехия.

Стремежът на организаторите от Виа Експо е да се предостави възможност в рамките само на 3 дни фирмите от бранша да създадат директни контакти с нови партньори, да срещнат потенциални клиенти не само от цяла България, но и от Балканския регион, Западна Европа, да разширят бизнеса си.

5 - 7 март 2014 е следващата дата на LiftBalkans, а след това изявата ще се състои на всеки две години.

Заявилите участие и платили аванс до 30-ти септември ползват отстъпка!

За повече информация:
 
Организтор: Виа Експо
 

T  032/ 512 899, 960 011

 
    
Интервю с Крум Димитров, управител на фирма ТРЕЗ
По повод първото издание на LiftBalkans 2013 предлагаме впечатления на една от  компаниите, взела участие в него:

Уважаеми г-н Димитров,

Какъв беше акцентът в представянето ви на изложението LiftBalkans 2013?
Акцентът в участието ни на LiftBalkans 2013 бе Товарна платформа КОМПАКТ, която специално за изложението направихме с командване с подскачане. Леко подскачаш и тя тръгва нагоре, повдигаш се на пръсти и тя тръгва надолу.
 
Как оценявате ползите от участието си на първото издание на изложбата? Оправда ли то предварителните ви очаквания?
Що се отнася до очакванията ни за изложението – то ги оправда и даже ги надхвърли. Достатъчно е да видите доволната усмивка на клиентите, когато машината послушно тръгва надолу, след като са се повдигнали на пръсти.

Има ли бъдеще такова изложение в България?
Надяваме се и очакваме LiftBalkans да привлече все  повече фирми от асансьорния бранш и асансьорните асоциации. Защото бъдещето е за смелите и иновативни идеи, които трябва да бъдат споделени.
 
Може да намерите информация за всички продукти на фирма ТРЕЗ  www.trez.bg .


Източник: ТД Инсталации
__________________________________________________________________