Heemkunde West-Vlaanderen

Nieuwsbrief Sprokkels 2017 - nr. 36

 

1
 
Heemdag 2017: inschrijven vóór 1 mei !

Minder dan vier weken scheiden ons van de jaarlijkse ontmoetingsdag van de West-Vlaamse heemkundigen te Zonnebeke. Hoogste tijd om in te schrijven!

 

lees verder

 

 

1

Erfgoeddag op zondag 23 april


 

Komende weekeinde worden overal in de provincie activiteiten ingericht in het kader van Erfgoeddag. Een overzicht vindt u via de UiTdatabank Vlaanderen. We wensen alle deelnemende kringen en verenigingen alvast heel veel succes, inzet en bezoekers toe. Alle activiteiten kunnen onmogelijk voorgesteld worden, maar graag pikken we er toch eentje uit.lees verder

 

 

 

Subsidies voor heemkringen en erfgoedverenigingen

 

 

Stilaan komt er zicht op het veranderende subsidielandschap in onze provincie. Met de te verwachten opheffing van de provinciale erfgoedsubsidies (het gevolg van de overdracht van de zogenaamde niet-grondgebonden cultuurbevoegdheden) reiken diverse regionale erfgoedcellen subsidies uit. Al zijn er gelijkenissen, het wordt er in de toekomst allerminst overzichtelijk op.


lees verder

 

 


Gevraagd:
secretaris Heemkunde West-Vlaanderen

 

(m/v) dynamisch, communicatief,gedreven, organisatorisch en met een har(d) (t) voor Heemkunde en de provincie West-Vlaanderen. Kandidaturen bij Philippe HAEYAERT, voorzitter uiterlijk met 31 mei 2017. philippe.haeyaert@gmail.com of per brief op volgend adres Philippe HAEYAERT, voorzitter Heemkunde West-Vlaanderen, Kruisstraat 11 - 8560 Wevelgem.
 

 

 
 

U mag deze nieuwsbrief gerust doorsturen of vrienden uitnodigen om zich in te schrijven voor de volgende nieuwsbrieven.


oude nieuwsbrieven kunt u lezen in

ons archief

 

 

 

 

[SUBSCRIPTIONS]