Nieuwsbrief september 2013

Naast dat wij heerlijk een weekje de frisse wind door onze haren hebben laten waaien op een zeilbootje in het Friese land, heeft deze zomer vooral in het teken gestaan van schoonmaken en opruimen. In eerste instantie een heel fysiek proces, maar het is mooi om te ervaren wat er gelijktijdig in de energie allemaal gebeurt. Met het ordenen en weggooien van spullen op zolder die niet meer gebruikt worden, ben je eigenlijk bezig met het openen van je kruin wat ruimte geeft voor nieuwe inspiratie. Het herinrichten van de kelder en het schoonspuiten van het buitenterrein, zorgde voor een versteving van het fundament en een betere aarding. Dit draagt bij aan autonomie en maken van de juiste keuzes. Volgens de Feng Shui verhoogt het ook "het-wees-welkom" gevoel. De dagelijks ingerichtte "gratis meenemen plek" op het muurtje in de voortuin, die druk bezocht werd door mensen uit de buurt maakte dat er in onze niet gebruikte attributen en materialen in andere huishoudens weer volop nieuw leven wordt geblazen; een gevoel van duurzaamheid. En intussen konden we ook volop uit onze moesttuin oogsten. Dit alles verwerkt tot soep, chutneys en heerlijke sauzen; een veelheid aan voeding voor het nieuwe trainingsseizoen. Al met al een hele energetische kringloop met weer een verhoging van het trillingsgetal. Een fijne resonantie toegewenst!

ENERGETISCH JAARPLAN
Zo halverwege het jaar, vlak na de vakantie, is altijd een goed moment om wat doelen te stellen en goede voornemens te maken voor de komende tijd. Deze kunnen zowel betrekking hebben op zakelijk als privé en zijn het liefst zo realistisch mogelijk en passend bij jouw ritme en strategie. Het kan hierbij handig zijn om ook de energetische informatie mee te nemen. Denk hierbij aan welke processen actueel zijn in deze levensfase, waar kansen liggen en misschien ook uitdagingen of bedreigingen. Een (energie)reading kan hierbij behulpzaam zijn. Ik doe deze graag voor je. Dit kan op afstand plaatsvinden middels een energieboodschap. Ook ben je van harte welkom voor een uitgebreider consult.

13 SEPT: VRAAGGERICHT ENERGIEWAARNEMEN
Op 13 september 2013 begint de jaartraining Vraaggericht Energie Waarnemen. In acht dagen maak je jezelf de basistechnieken eigen die nodig zijn om energie bij jezelf waar te nemen en bij anderen. Je leert om de energetische informatie op een praktische manier te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Een onmisbare tool voor een ieder die met mensen werkt.

Heb je deze opleiding al gevolgd, dan kun je vanaf 1 oktober deelnemen aan de vijfdaagse opleiding Verdieping Vraaggericht Energie Waarnemen waarbij je jouw intuitieve vaardigheden verder aanscherpt en de talrijke energetische hulpbronnen nog effectiever gaat benutten.

24-26 SEPT: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (SNELKOOKPAN)
Voor diegene die de basisopleiding Coach-Inn-Systemen gevolgd hebben en toe zijn aan een verdiepingsslag staat op 24 september de snelkookpaneditie van de 10 dagdelen durende opleiding Specialist-Inn-Opstellingen (Level 2) op het programma. In deze training wordt dieper ingegaan op verschillende systemische (coach) werkvormen. Er is speciaal aandacht voor opstellingen met karakterstructuren en opstellingen die ondersteunend zijn aan het maken van (strategische) keuzes zowel in de familie- als organisatiesfeer. Daarnaast is er volop gelegenheid om te oefenen met casuistiek uit ieders eigen praktijk.

Heb je er na de Specialist-Inn-Opstellingen nog geen genoeg van (ook al volgde je die misschien een paar jaar geleden) dan kun je vanaf 31 oktober deelnemen aan de Master-Inn-Opstellingen (Level 3). In deze opleiding wordt het systemisch en energetisch werk nog meer met elkaar verbonden en zal door de veelzijdigheid en diepgang een steeds professioneler systemisch werkkader gecreëerd worden.

3 OKT.: STRIPPENKAART - VERDIEPING EN TRANSFORMATIE
De strippenkaartdagen gaan weer van start op 3 oktober. Dit jaar kun je zowel oefenen met opstellingen als energie waarnemen. Er is ruimte om eigen thema's uit te werken en om te experimenteren. Het programma wordt gemaakt in overleg met de deelnemers. Je kunt je voor een losse workshop inschrijven of een abonnement afnemen. Het programma is bedoeld als een aanvulling, verdieping en nascholing op de verschillende opstellingstrainingen (Coach-Inn-Systemen, Specialist-Inn-Opstellingen) en/of de jaartraining Vraaggericht Energiewaarnemen. Een ideale mogelijkheid om up-to-date te blijven.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Christoph Fasching heeft in het boek De aarde vindt zichzelf opnieuw uit via channeling contact gemaakt met Aartsengel Chamuël. Het boek geeft een kijkje in de toekomst van wat mogelijk is als wij onze gedroomde wereld in een realistische (aardse) vorm om gaan zetten. Niet alleen interessante materie om over te filosoferen, maar ook daadwerkelijk te gebruiken om tot daadkracht en handelen over te gaan.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.