Var ska man kolla när det känns som att hela världen är emot dig? Direkt i spegeln så klart! När man skapar ett album som handlar om en särskild period av ditt liv, så blir albumet lika svårt att dekonstruera som personen du ser i spegeln varje dag. Förra månaden släpptes första singeln - Ryan - från Surf Philosophies kommande album St Tropez Gossip - nu släpps - Constant Change.
 
Artist: Surf Philosophies
Låt: Constant Change
Vad: Singel från kommande album St Tropez Gossip
Skivbolag: Adrian Recordings
 
Spotify: https://open.spotify.com/track/0HrLwjGHpq3DbfXNcMEFyx?si=i95vkqiiRqizc3YBzwdNQA
iTunes: https://music.apple.com/se/album/constant-change-single/1484064601
 
Förhandsbeställ vinylalbum här: https://adrian-recordings.myshopify.com/products/surf-philosophies-st-tropez-gossip-vinyl
 
Omslag: https://www.dropbox.com/s/2viyn66xpkgn01l/CONSTANT%20CHANGE%203D%20COVER%20VER%202.jpeg?dl=0
 
Videon kan man beskåda via Popmani: http://popmani.se/premiar-surf-philosophies-constant-change/
 
Video: https://youtu.be/R-W8lcn9FwA

Registered av Surf Philosophies
Medverkande: Daniel Goody, Fredrik Agvard, Megan D Harold, Bun Bun
 
"Vår video är en oönskad buksvåger till Andrzej ┼╣ulawski’s film Possession. Originalets gråa Berlin har ersatts med den gula fula betongen i San Fernando Valley. Det finns ett Los Angeles bortom Instagram, som är både egendomligt och oroväckande. På samma sätt är förändring både eftersträvansvärt och djupt skrämmande.”
- Surf Philosophies
 
Pressbilder: https://www.dropbox.com/sh/uvksmwc62q70149/AAASTOGRP_O8-sIhEsctcOoIa?dl=0 
 
7e december: singel nr 2: Constant Change
7e januari: singel nr 3: Do U Do It Wrong
7e februari: Album: St Tropez Gossip
7e mars: Amah (akustisk version)
 
"Vi har nu flyttat isär, inte för att vi ville sluta spela, utan för att få möjlighet att utvecklas utan rädsla för att förlora någonting. Separerade av havet, så känns vårt band som en epistel. Vi vill expandera vår värld, och det enda sättet att göra det på är att fördjupa oss i den riktiga världen. Att bo i Malmö respektive Los Angeles och ha sin bandmedlem på 900 mils avstånd låter som ett omöjligt projekt, men det är snarare en spegling av den tid vi lever i. Låten Constant Change är vårt sätt att förklara vad det betyder för oss att göra något annorlunda. Att sjunga om hur det känns att starta ett nytt kapitel i livet.
 
Samtidigt som vi ville vidga våra liv, så ville vi skapa en skiva som lät intim. En av de viktigaste aspekterna med vårt band är att försöka känna oss sammansmälta när vi spelar och sjunger, och dessa låtar representerar vår bästa alkemi. Denna skiva är den första vi skapat med en känsla av att vi är ett band med en historia. Den första skivan då vi utvecklar vår identitet, snarare än skapar den."

Adrian Recordings
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com
 
ALICE BOMAN ALEXANDRA BERGER ANDREAS TILLIANDER BITCH HAWK BJÖRNS VÄNNER BOEOES KAELSTIGEN DAVID & THE CITIZENS DAVID FRIDLUND DEN SVENSKA TYSTNADEN DMITRY FYODOROV DÖDEN EDDA MAGNASON EMIL JENSEN FAMILJEN HENRIC CLAES HEY ELBOW JONAS LUNDQVIST LAAKSO LATELY LA LA MARCUS CATO MARCUS NORBERG AND THE DISAPPOINTMENTS MEDBORGARBANDET MF/MB/ OLD POIZON_SW3 PRINTER RA SHARIF SHE’S WILD AGAIN TONIGHT SURF PHILOSOPHIES SVART KATT THE BEAR QUARTET THE FINE ARTS SHOWCASE THIS IS HEAD ULF STURESON VED YAST NEED FOR SPEED BO MEHR BOB HUND SPUNSUGAR