Nieuwsbrief Oktober 2012
Praktijken laten zich steeds vaker begeleiden in het succesvol neerzetten van hun organisatie. Samen met hen werken we aan een missie en visie als vertrekpunt voor een inspirerende, uitdagende toekomst. Voor ons is het een genot om hieraan te mogen bijdragen.
Kees de Kruijf en Tijn Bettink
 
Workshop "Praktijk op koers" van start gegaan
De eerste 'Praktijk op koers'-workshop is van start gegaan. In klein gezelschap gingen 4 deelnemende praktijken aan de slag met hun missie en visie. Theorie wordt gecombineerd met praktische opdrachten op de eigen praktijk. De verschillen tussen de deelnemende praktijken zijn natuurlijk aanwezig. Maar juist vanuit die verschillen leren de deelnemers het meest. Dat gaat zeker een hoop opleveren.
 
21 november: 5e Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen
Schrijf je in! Het belooft weer een prachtig mooi jaar te worden, vol leerzame momenten. Mocht je twijfelen of meer willen weten, neem dan gerust contact op. Er zijn nog een paar plekken vrij.
Meer weten over het Ontwikkeltraject en/of inschrijven?
 
16 januari: 2e Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden
Schrijf je in vóór 1 november 2012 en je krijgt - naast je eigen, professionele TMA persoonlijkheidstest - een 2e test t.w.v. €895 om weg te geven, inclusief een gesprek van 1,5 uur met een gecertificeerde coach.
Meer weten over het Ontwikkeltraject en/of inschrijven?
 
14 februari: Cursus "Werken met Passie!"
Je hebt inmiddels aardig wat veterinaire vlieguren gemaakt. Nu is het tijd om jezelf verder te ontwikkelen. Ben je op zoek naar jouw passie in werk? Dan is de cursus "Werken met Passie!" van de PEGD iets voor jou. Schrijf je in vóór 14 december 2012 en je krijgt - naast je eigen, professionele TMA persoonlijkheidstest - een 2e test t.w.v. €895 om weg te geven, inclusief een gesprek van 1,5 uur met een gecertificeerde coach.
 
 
Accreditatie OJD/OVL en Intervisie
De Stichting Veterinair Administratie Kantoor (SVAK) heeft het OJD, OVL en de intervisiegroepen geaccrediteerd.
OJD: 25 punten
OVL: 60 punten
Intervisie: 12 punten
OJD Intervisie groep zelfstandig door
Na een jaar het Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen te hebben gevolgd zijn twee groepen doorgegaan als intervisiegroepen in opleiding onder professionele begeleiding van Kees de Kruijf. Tijdens dat jaar is een aantal deelnemers opgeleid tot intervisie-begeleider. Deze twee groepen gaan nu geheel zelfstandig door. Gefeliciteerd namens ons.
Deel met anderen
Spaarne Coaching
Anna van Burenlaan 60, 2012 SM Haarlem | Tel. Tijn 06-53123185 of Kees 06-55541852