6 juli 2017
 
 Zomer!
Groninger Blaarkop Webshop Boerderij Blog
Hooien eytemaheert
Een Nederlandse zomer op de boerderij
Het is zomer! Ook op de boerderij. Zon, regen, wind, alles is al aan bod gekomen sinds de zomer officieel haar intrede deed. We hebben al goed kunnen maaien en hooien, prachtig voedzaam gras is er van het land gekomen. Daar hebben de koeien in de winter mooie maaltjes aan.
Ook waren we druk met het afrasteren van de verschillende weides en het verplaatsen van de koeien naar plekken met vers en veel gras. Kunnen ze weer heerlijk van grazen de komende weken. 
 
Pure Markt
Eytemaheert stond 25 juni op de Pure Markt in Amsterdam, samen met een aantal andere Slow Food producenten. Goed, eerlijk en duurzaam eten daar staan wij voor. We hebben veel mensen enthousiast kunnen maken voor onze boerderij en onze visie. Ook mooi om mensen te kunnen betrekken bij de Slow Food gedachte: aandacht voor lokaal en eerlijk eten, oog voor de biodiversiteit aan voedsel en natuurlijk voor 'gewoon' heel lekker eten!
 
Aandacht
Leuke dingen zijn aan het gebeuren of staan op het punt te gebeuren: we gaan er nog niet teveel over verklappen, maar binnenkort worden er opnames bij ons op de boerderij gemaakt. We houden je natuurlijk op de hoogte, volg vooral ook onze Facebook pagina!
Eerdere opnames zijn al gemaakt door een student journalistiek uit België: hij heeft ons inmiddels twee keer bezocht, eerst voor een interview met ons en later voor het filmen in het slachthuis. Hij wil juist het hele proces laten zien: duurzaam vlees van begin tot eind. Van het geheel maakt hij zijn afstudeerreportage. Leuk en waardevol om te kunnen helpen.
Wij merken dat velen het zeer waarderen hoe transparant wij zijn: wij tonen eenieder graag inzage in ons bedrijf. Openheid is een belangrijke waarde voor ons.
Biologische kruiden

Biologische kruiden
 
va. € 1,90

BBQ Pakket Deluxe
 
€ 56

Ondertussen in de webwinkel...
Nieuw in de webwinkel:
Biologische kruidenmengsels van Het Blauwe Huis. het Blauwe Huis is een biodynamisch kruidenbedrijf in Drenthe. Alle kruiden en specerijen zijn puur natuur en dat proef je! Veel van de kruidenmengsels zijn zonder zout, waardoor je ze perfect naar je eigen voorkeur verder kan verwerken. Fantastische kruiden om de Eytemaheert vleesproducten mee op smaak te brengen.
 
Receptenpagina
Jessica heeft een receptenpagina toegevoegd aan de website. Hier vind je een groeiend aantal recepten, ter inspiratie voor de bereiding van onze Eytemaheert producten. Heb jij zelf een goed recept? Mail het ons vooral, vinden we heel leuk!

 
Heb je een bestelling geplaatst in onze jubileumweek? Vergeet niet gebruik te maken van de kortingscode die je bij je bestelling ontving!
Rechtstreeks van de boer Duurzaam kwaliteitsvlees Korte levertijden