Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610 Twitter

 

Geachte relatie,

De (woeker)polis. Inmiddels is er al veel over geschreven. Tot concrete oplossingen lijkt het nog niet te komen. Tijd om zelf een stap te zetten. Wij helpen met het ontwoekeren.

Hiermee voorkomt u verder waardeverlies en kan uw vermogen weer renderen. Vaak zijn de gekoppelde verzekeringen, b.v. met de hypotheek,  ook los te koppelen. Het is werk voor de specialist.

De gekoppelde verzekeringen kunnen vaak ook overgezet worden naar een voordeliger alternatief. Wij helpen u er graag bij.

Welkom bij Van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld    i 2011

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd

Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij


Wat is een woekerpolis en heb ik er ook één? 
In veel beleggingspolissen zijn de kosten hoog en niet transparant. Deze hoge kosten zorgen voor een lager pensioen of een blijvende hypotheekschuld op de einddatum. Toen deze polissen destijds werden aangeboden bestonden er geen alternatieven. Op dit moment lopen er in Nederland ruim 7 miljoen van die woekerpolissen. De kans is daarmee groot dat u er zelf ook één heeft.

Een woekerpolis is een beleggingspolis van een verzekeraar waar u als klant eenmalig of elke maand geld op stort. Dat geld wordt belegd. En in een vooraf bepaald jaar krijgt u het eindkapitaal. Bijvoorbeeld om een lijfrente voor uw pensioen mee aan te kopen. Of voor de studie van uw kinderen. Uw plannen zullen in duigen vallen als u ontdekt dat de eindsom flink tegenvalt door de hoge kosten die de verzekeraar u in rekening brengt. Dit gaat vaker dan u denkt, geheel ongemerkt. Daarom heet het een “woekerpolis”.


Ontwoeker uw polis bij Van Koesveld!
Een alternatief

Zodra u weet dat u een woekerpolis heeft, wilt u er vanaf. Want 1% minder kosten levert al snel 30% meer eindkapitaal op. Anno 2011 bestaan er gelukkig alternatieven. En daar stellen wij u graag van op de hoogte!
Want:
- U zit in geen geval vast aan uw verzekeraar
- Overstappen levert veel voordeel op, zelfs als er afkoopkosten zijn
- Nieuwe aanbieder met banksparen blijkt bijvoorbeeld vaak een heel goed alternatief


Onafhankelijk advies
Hoe komt u erachter of u een woekerpolis heeft? En hoe stapt u dan over?  Daar kan onafhankelijk advies uitkomst bieden. Van Koesveld Financiële Diensten gaat volledig onafhankelijk te werk. Wij werken voor u, dus uw belang is ons belang. Uit het aanbod helpen wij u een zorgvuldige selectie te maken. Wij vergelijken uw huidige polis bijvoorbeeld met Brand New Day, die in veel gevallen een goed alternatief biedt. Als één van de eerste aanbieders werkt deze niet op provisiebasis, adviseurs krijgen dus geen percentage van de koopsom. Zo weet u zeker dat het advies dat u krijgt, in uw belang is. Hiervoor betaalt u de adviseur een adviesfee. Deze wordt desgewenst gefaciliteerd uit de koopsom. Wel zo makkelijk.


Hoe gaan wij te werk?
Samen zoeken we uit wat voor uw persoonlijke situatie het meest geschikte product is. Wij adviseren u, met als doel dat het u voordeel oplevert. Dat is hoe het hoort en dit lichten wij desgewenst ook graag aan u toe.

Wilt u weten wat het u kan opleveren om uw polis over te boeken? Maak dan nu een afspraak. Het eerste oriënterende gesprek is uiteraard vrijblijvend. U bent van harte welkom. Klik hier voor de eerste stap.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin