WANNEER GA JIJ BUITEN DE LIJNTJES KLEUREN?

Hoewel de energietekening van de maand juli er op het eerst oog wat eenvoudig uitziet, kent deze veel details. Ieder stipje, ieder streepje en ieder kleurtje vertegenwoordigt een wezenlijke stap in het grote geheel en is daarmee dan ook essentieel. Het tekenproces begon met een niet veel gebruikte kleur terra. Deze werd gevolgd door geel van helderheid, oranje van warmte, groen van vernieuwing, blauwe van creativiteit, indigo van door de dingen heen kijken, paars van spiritualiteit en rood van de passie. Zo zijn alle (chakra)kleuren vertegenwoordigd in deze passievolle, heilige ring van vuur en vlam. In no-time was de tekening gemaakt. Het was een trefzeker creatieproces, waarbij het niet direct duidelijk was waar deze energie nu werkelijk over ging. Er werd "gevraagd" om veel wit te laten, zodat er in deze periode nog ruimte is voor toeval en invulling in het moment.

In het begin van de maand juli worden wij uitgenodigd om tot een verdiepende manier van gronden te komen. Dit gaat niet zozeer over het stevig en robuust op de grond gaan staan, maar meer over het creëren van veiligheid om de moed en de durf te vinden om buiten je eigen kaders te kunnen gaan. Bij het contact maken met deze vorm van aarde-energie kan de eerder genoemde kleur Terra behulpzaam zijn. Het is vooral de bedoeling om die specifieke energiekwaliteiten op te nemen, die maken dat je geïnspireerd wordt om te gaan experimenteren. Een bijkomstigheid van het Zijn in deze onderzoeksomgeving is het ontdekken van nieuwe talenten. Dit alles gaat in een ontspannen en relaxte sfeer. Niets hoeft, alles mag. Beweeg je vooral soepel vanuit overgave met een nieuwsgierige attitude en een ontspannen houding. Dat wat je doet mag gewoon leuk zijn. Leg jezelf vooral geen druk op. Er hoeft helemaal geen specifiek (eind)resultaat te zijn.

Het buiten de lijntjes kleuren is een pad van serendipity en toevalligheden, waarbij je vanzelf merkt wat wel en niet werkt. Wees niet verrast als je tot de conclusie komt dat er eigenlijk heel veel blijkt te werken en ook mogelijk is. Waarbij er slechts weinig nodig is om aan het eind tevreden te zijn met jezelf en datgene wat je bereikt hebt. Alsof je in de afgelopen jaren aan talentontwikkeling gedaan hebt, zonder dat je dat wist en je daar bewust van was. Nu blijk je ineens onbewust bekwaam te zijn.

De Hogere Wil zit in deze fase aan het roer en geeft wezenlijke sturing aan deze creatieprocessen. Deze gaan voorbij de mind. Er is daarmee een andere energiestroom actief, dan je wellicht gewend bent. Geniet, heb plezier en ontdek... Meer met minder is het credo. Let vooral ook op de simpele afwerking in de kleine details. Die maken het verschil. Het gaat hierbij niet over het aanbrengen van allerlei franjes maar over een timmermansoog bij de voltooiing van jouw creaties. Dit maak echt bijzonder en uniek en geeft datgene wat jij aflevert een eigen signatuur.

Mogelijk breekt er een tijd aan die het gevoel geeft dat ieder voor zich bezig is. Als dat je onrustig of eenzaam maakt, probeer dan op een andere manier het samen te zien. Vergelijk het met de Sinterklaastijd. De lootjes zijn getrokken. Iedereen duikt zijn eigen kamer in en maakt in het geheim wat moois en toepasselijks. Daarna breekt de tijd van delen aan, waarin je kunt genieten van datgene wat jijzelf en ook de anderen gemaakt hebben. Het begin van een creatieve kettingreactie, die een hele nieuwe energiestroming op gang brengt. De opwinding waarmee dit gepaard gaat, kan maken dat je soms van geen ophouden weet. Zo kun je op de lange termijn van je hobby je werk maken. Begin klein en onbevangen en bouw dat steeds verder uit. Zo ontdek en exploreer je je eigen talent, dat gaandeweg ook herkend en gezien zal worden door de buitenwereld.

Wauw, de maand die zo onwetend, eenvoudig en ongewis begon, belooft een onuitputtelijke inspiratiebron te worden. Vergeet op twijfelmomenten niet, dat de beste en meest succesvolle uitvindingen proefondervindelijk door foutjes, ongelukjes en toevalligheden ontstaan zijn. Let daarom vooral op alle grote en kleine wondertjes.

Een maand toegewenst waarin je jouw hart volgt om in de beste versie van jezelf te laten zien wie je werkelijk bent en zo jouw positieve bijdrage levert aan de wereld in verandering; niet omdat het moet, maar gewoon omdat (alleen) jij dat juist NU kan!


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

29 AUGUSTUS COACH-INN-SYSTEMEN (SNELKOOKPAN - LEVEL 1)
Maak jezelf die theorie en vaardigheden eigen, zodat je zelf familie en organisatieopstellingen kunt begeleiden in jouw dagelijkse praktijk.


14 SEPTEMBER SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Een vervolgopleiding om je te verdiepen in de begeleiding van familie- en organisatieopstellingen.


21 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT-1
Een persoonlijke groeireis in een afwisselend programma met opstellingen, creativiteit, lichaamsgerichte ademoefeningen, visualisaties en energiewerk die ondersteund wordt door de remedieset Op Adem Thuis komen.


30 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT-2
Een vervolgreis waarbij de in ontwikkeling zijnde remedieset Van zielsverlangen naar aardse bestemming centraal zal staan.

BOEKENTIP
Christina van Dreien geeft in haar nieuwe boek De ongehoorzaamheid van de liefde inzicht in en antwoorden op hoe we op dit moment naar de wereldsituatie kunnen kijken. Een overzichtelijk en helder boek om te lezen, wat helpt in het kader van beeldvorming, om nieuwe perspectieven te krijgen over de soms onverklaarbare dingen die om ons heen gebeuren.


RECEPT VAN DE MAAND
Ik ga op vakantie en neem mee...... een hartig en een zoet zadenbrood zonder meel. Ik heb het recept hiervan al een keer eerder gedeeld, maar aangezien er zo vaak naar gevraagd wordt tijdens de lunch bij trainingen, doe ik het gewoon nog een keer :-).


ZOMERSLUITING
Vanaf 1 juli trek ik me even terug om bij te komen, een nieuw programma te schrijven en de vloer van het Bolwerk van een laklaagje te voorzien. Eind augustus geef ik twee trainingen. In september ben je weer welkom voor individuele coaching, ademsessies, readingen en opstellingen. Wil je daarvoor een afspraak maken, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl. Ik wens je een fijne, stralende zomertijd toe.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.