Nieuwsbrief rdgKompagne
NIEUWSBRIEF INTERACTIEF SNOEZELEN

 - SEPTEMBER 2023
 
Interactieve projectie voor thuis!
Het was een veelgehoorde wens en eindelijk is het zover: met de nieuwe omiVista Budii kan je nu ook thuis of in een woongroep spelen, leren, bewegen, ontspannen en plezier maken met interactieve projecties.
 
De Budii is een vereenvoudigde versie van de omiVista, speciaal ontwikkeld als compact en betaalbaar alternatief voor thuis. Net als zijn grote broer maakt de Budii van elk vloer- of tafeloppervlak een spannende en levendige speelruimte, die reageert op elke beweging.
 
 
omiVista Budii
 
Spellen voor oogbesturing op elk niveau
Look LabLook Lab is een nieuwe collectie van 38 spellen en activiteiten voor elke gebruiker van oogbesturing, dus niet alleen voor kinderen, maar ook voor tieners en volwassenen! Gebruik Look Lab om te leren omgaan met oogbesturing, vaardigheden te verbeteren, voor cognitieve stimulering, creatieve uitspattingen, of gewoon ter ontspanning.
 
 
Philadelphia Zorg omarmt oogbesturing voor EMB-cliënten
Klaas en KojoIn een nieuw blogartikel op onze website vertellen twee therapeuten van Stichting Philadelphia Zorg wat de Kojo betekent voor hun cliënten met EMB.
 
Op de foto ziet u Klaas, een dove cliënt die graag kiest voor visueel prikkelende activiteiten. Logopedist Anna: “We denken dat Klaas op zijn 50e nog stappen zal gaan zetten in zijn communicatie.” Collega-logopedist Janine: “Onze cliënten hebben met de Kojo écht een kans om te laten zien wat ze kunnen en verder te komen in hun ontwikkeling.”
 
 
Vang!
omiVista CatchEr is een nieuwe update verschenen van de omiVista software. Hiermee kunt u uw interactieve vloer- en tafelprojectie uitbreiden met animaties én met het nieuwe Catch-effect.
 
 
Ontmoet ons op de VEINEdagen
VeineDAGENOp vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober is Team UP aanwezig op de VeineDAGEN in Gorinchem. Het is alweer de 5e editie van deze gezellige beurs vol informatie en inspiratie voor ouders en professionals die dagelijks omgaan met kinderen en jongvolwassenen met een beperking.
 
In onze stand demonstreren we de omiVista met de nieuwe effecten en maakt u als eerste kennis met de Budii! U kunt ons vinden in stand B31.
 
 
Workshop Interactief/Therapeutisch Snoezelen
Workshop Interactief/Therapeutisch SnoezelenWilt u méér kunnen doen met uw cliënten met beperkte mogelijkheden? Zou u het begrip Snoezelen meer diepgang willen geven? Wilt u ervaren hoe u interactie creëert in een snoezelruimte, hoe u klassieke elementen kunt inzetten voor educatie of therapie, en hoe u met nieuwe elementen iedereen kan laten meedoen? Volg dan de inspirerende workshop Interactief/Therapeutisch Snoezelen, verzorgd door Rylana van der Kruijs van Crea Coaching.
 
 
Bezoek onze inspiratiedagen
De innovatieve materialen van rdgKompagne maken interactie mogelijk voor kinderen en volwassenen met zelfs de meest ernstige beperkingen en geven iedereen zélf de regie. Onze materialen worden al op veel plaatsen ingezet voor kinderen met fysieke, verstandelijke en meervoudige beperkingen. De veelzijdigheid en flexibiliteit maken ze zeer breed toepasbaar. Wij laten u graag ervaren wat onze systemen voor uw instelling kunnen betekenen.
 
De komende maanden organiseren wij weer nieuwe inspiratiedagen (ochtend of middag) in Utrecht. Bent u ook toe aan nieuwe mogelijkheden? Meld u dan snel aan!
 
Naast onze breed georiënteerde inspiratiedagen organiseren we ook speciale DIGIwand demodagen, waar u kennis kunt maken met dit bijzondere syseem voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 
Uit de praktijk:
”We vergroten de wereld van onze kinderen.”
“Nog nooit had ik hem verbaasd zien kijken, maar bij de Acticomm gingen zijn wenkbrauwen omhoog.”
“De kinderen reageren verbazingwekkend goed op de Kojo.”
“De dagelijkse stimulering van zijn interactieve omiVista-vloer moet hebben bijgedragen aan de groei van Noah’s hersenen.”
“Ik dacht: wauw, dit kan jij dus allemaal! Dat greep mij echt aan.”
“Mensen met behoorlijk vergevorderde stadia van dementie reageren er heel goed op en worden vrolijk en levendig, terwijl ze dat daarvoor niet waren.”
"Dankzij DIGIwand heeft hij een stukje zelfstandigheid en heel veel plezier teruggekregen in zijn dagelijks leven."
 
Hopelijk tot ziens bij een van onze inspiratie- of demodagen!
 
Inspiratiedagen Team UP
 
Meer info of uitproberen?
 
Interesse in een van onze oplossingen? Neem contact met ons op voor een demonstratie of offerte.
 
Eerst meer informatie? Kijk op www.interactiefsnoezelen.nl.
 
Zelf uitproberen met uw cliënten? Dat kan! Voor onze omiVista, Kojo en Acticomm kunt u ook een proefperiode aanvragen. O.a. Woutershof en Huize Thomas gingen u al voor.
 
Nieuwe medewerkers? Wij verzorgen graag een extra instructie, zo nodig op afstand, vraag ons vooral naar de mogelijkheden!
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes, tips en mooie ervaringen.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze interactieve materialen leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.