Hallo ,

De Masteluin - weblog heeft weer een nieuwe update. Lees hieronder de inhoud of nog beter... surf naar de weblog ( http://iblog.masteluin.be ) en lees het daar allemaal in kleur, met afbeeldingen en vele links.

Groetjes

Johan & Anita
Natuurwinkel De Masteluin
http://www.masteluin.be----------Nieuwsbrief De Masteluin - 14 nieuwe promoties.----------

Je houdt van krokante muesli, maar je wil eens iets speciaals en alleen het allerbeste... kies dan nu voor de Allos crunchmuesli's met amaranth. Amaranth is geen echt graan ( er zijn strikt genomen maar 7 echte graansoorten: tarwe, rijst,  rogge, gerst, gierst, haver, en maïs )  maar wordt toch wel eens vernoemd als de meest voedingsrijke graankorrel! Naast de Crunch Classic hebben we nu ook eentje met extra veel noten: de Triple Nut!
Je wil een vloeibare biologische honing die niet kristaliseert, ook niet bij koude wintertemperaturen... koop dan nu een voorraadje acaciahoning van De Traay in promotie!
Je mag geen gluten hebben, en je wil toch eens een smakelijke reep... geen probleem... probeer de Solena reep van Schar, nu slechts 0,85 €!
Van het merk Fertilia hebben we 3 bio oliën, die momenteel in promotie staan: de koudgeperste sesamolie, en ook twee olijfoliën (in mooie vierkante fles!). De ene is een Spaanse olijfolie van eerste koude persing (extra vierge) en met fruitige karakteristieke smaak. De tweede is een milde olijfolie en is neutraal van smaak en geur. Uitermate geschikt voor mensen die juist niet van de uitgesproken olijfolie smaak houden. Zeer geschikt voor (roer)bakken, braden en frituren. Ook ideaal voor het maken van sausen en mayonaise.
Lecithine (Chemische benaming = "Phosphatidyl Choline" of afgekort "PC") is een bron van Choline, noodzakelijk voor de integriteit van de celmembraan, en het transport van vetten in en uit de cel. Tevens is choline een component van de neurotransmitter Acetylcholine. Algemeen wordt aangenomen dat lecithine op die manier kan bijdragen tot een goede hersenfunctie en een beter geheugen. Maar lecithine doet meer! Het is ook een soort emulgator die vetten en dus ook cholesterol in oplossing houdt in het bloed. Cholesterol krijgt daardooor minder kans om neer te slaan en kan makkelijker afgevoerd worden. Lecithine kan je innemen als voedingssupplement in capsules, en in korrels. Minder gekend is lecithine in instant poedervorm! BioLecibran is zo'n lecithinepoeder met biogarantie in combinatie met melkwei. 't Is lekker en het lost perfect op in dranken of yoghurt. Proberen nu het in promo staat!
Verder nog in promotie: Ananasstukjes in bokaal, appeldiksap, rosé huiswijn, gemengde notenpasta en hazelnoot-rozijnenpasta, en koekiemonster-biscuits voor de kleintjes.
-----

Onze openingsuren:

Open
ma di do vr
10h00-12h30
13h30-19h00
za
09h00-12h30
13h30-17h00
zo
09h00-12h00

Gesloten op woensdag en feestdagen.

Opgelet: In juli, augustus, september
gesloten op zondag.
-----

PS.: Hieronder jouw gegevens zoals die bij ons bekend zijn...
Telefoon:
GSM:
Verjaardag of geboortedatum:

Je kan deze gegevens aanpassen met de link onderaan deze e-mail.
Let op... Als wij ook jouw verjaardag kennen, krijg je tijdens de maand dat je verjaart een eenmalige aankoopkorting van 10% cadeau!
-----