Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF JULI
 2020
 
Start interactief snoezelen met een Luminea-hoekje
Luminea-hoekjeLuminea is een unieke serie interactieve snoezellampen, die reageren op plaatjes en activiteiten in een speciale app. Met Luminea creëert u eenvoudig een kleinschalige, maar op groei voorbereide, interactieve snoezelruimte.
 
Begin nu uw interactieve snoezelervaring met het Luminea-hoekje! Deze veelzijdige starterskit is speciaal samengesteld om alle therapeutische, educatieve en recreatieve mogelijkheden maximaal te benutten. Heeft uw instelling nog geen interactieve snoezelruimte, dan kunt u met deze kit op een snelle maar complete manier een kleine interactieve wereld creëren, bijvoorbeeld in een hoekje.
 
 
 
Nieuwe hoofdmuis en kliksoftware
Quha Zono 2Quha Zono is een draadloze muis met een ingebouwde gyroscoop. Door de Quha Zono te bewegen of kantelen kunt u de muispijl over het scherm bewegen. De Zono werkt op Windows en Mac computers, maar ook op Android apparaten en iPad/iPhone.
 
Op de nieuwe Quha Zono 2 zijn de functies uitgebreid: gebruik gebaren voor het activeren van veelvoorkomende functies, configureer de functies van aangesloten schakelaars, of gebruik de nieuwe automatische klikfunctie van Quha Dwell.
 
 
 
Veilig en gemakkelijk internetten
Active 3.0Wist u dat de nieuwe Active 3.0 software voorzien is van een volledig geïntegreerde aangepaste browser, die veilig en gemakkelijk toegang geeft tot internet?
 
Via de grote knoppen in het Active-menu kan de gebruiker zelf websites opstarten. De vereenvoudigde browser heeft geen adresbalk, geen verwarrende menu’s en geen tabbladen, zodat de gebruiker niet zal verdwalen.
 
 
Oogbesturing in zonlicht
I-13 en I-16 in de zonOnlangs is een nieuwe driver-update verschenen voor de oogbesturingsmodule van de I-13 en I-16. Deze zorgt voor een betere stabiliteit én… een betere werking in zonlicht!
 
Veel gebruikers (en ook wij zelf) hebben inmiddels een aanzienlijke verbetering in zonlicht ervaren dankzij deze update. Toch zijn er ook gebruikers voor wie dat helaas niet geldt. Probeer het dus vooral zelf uit.
 
WebSprinter voorleesknop
SprintPlus
Eerder dit jaar verscheen de SprintPlus webapp, de online versie van de SprintPlus voorleessoftware voor mensen met lees-, schrijf- en spellingsproblemen. De webapp geeft overal toegang tot je eigen teksten, leest ze voor en ondersteunt bij school- of kantoorwerk. De webapp werkt op elke computer, laptop, iPad, tablet, MacBook of Chromebook.
 
Nu is ook de klassieke Sprinter-leesknop onderdeel van de webapp. De WebSprinter leest alle webpagina’s voor, zoals e-mails, online kranten, sociale media en WhatsApp. Zo begrijp je alle teksten sneller en beter.
 
 
Mondstylus met blaasfunctie
TubusOne
TubusOne is een ingenieuze mondstylus voor het handenvrij bedienen van tablets en smartphones. Om het scherm aan te raken, houdt u de TubusOne met het mondstuk in uw mond en wijst met de spriet naar het scherm. Door vervolgens licht te blazen, schiet de styluspunt naar buiten. Dankzij deze blaasfunctie zijn minder hoofdbewegingen nodig, waardoor de bediening sneller en minder vermoeiend wordt.
 
 
 
Attributen voor vloer- en tafelprojectie
omi Activiteitentas
Met de attributen in de omi Activiteitentas creëert u nog leukere activiteiten met interactieve projecties en lokt u extra beweging uit. Kleur je eigen schilderijen met de kwasten, rol de bal naar elkaar toe om wolken te verdrijven, laat met de stokjes ballonnen knallen of bellen splatten, en wie gooit de meeste punten met de pittenzakjes?
 
De omi Activiteitentas is speciaal samengesteld voor gebruik met het omiVista projectiesysteem en is nu te bestellen in onze webshop.
 
 
Werkwijze Corona
Maatregelen corona
Ons land gaat steeds verder van het slot. Ook wij staan te springen om weer naar u toe te kunnen. Toch blijven wij nog voorzichtig en blijven de adviezen van het RIVM volgen. Veel van onze cliënten zijn immers kwetsbaar.
 
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.