Beste   relatie
 
Vanaf 1 februari zijn landelijk de aanslagbiljetten WOZ-belasting weer verzonden. Voor het negende jaar op rij is in veel gevallen de WOZ-waarde van een woning weer verhoogd.
 
Is de WOZ-waarde van uw woning verhoogd?
Maak eerst een afspraak met uw gemeente en bespreek het bezwaar. Grote kans dat u het zelf kunt regelen zonder dat er voor de gemeente extra bezwaarkosten worden gemaakt die betaalt moeten worden aan de Bezwaarloketten.
 
Wil uw gemeente de aanslag niet verlagen en u blijft van mening dat deze te hoog is, maak dan bezwaar via het Bezwaarloket. 
Maak dan gebruik van ons gratis WOZ-bezwaarloket. Hier wordt getoetst of het voor u interessant is om bezwaar te maken tegen de door u ontvangen WOZ-aanslag. Indien bezwaar maken voor u zinvol is, dan kunt u direct doorklikken naar ons bezwaarloket. In dit loket vult u de gegevens uit uw aanslagbiljet in, waarna het bezwaarschrift wordt opgemaakt en ingediend bij uw gemeente. 
 
Let op! U dient binnen 6 weken te reageren na 1 februari dit jaar.
Na deze periode neemt uw gemeente het bezwaar niet meer in behandeling. Wacht dus niet tot het te laat is en maak tijdig gebruik van onze gratis service.
 
Iedere huiseigenaar kan gratis gebruik maken van ons WOZ-bezwaarloket!
 
Met vriendelijke groet,
Van Koesveld Financiële Specialisten
 
Nico van Koesveld
Barneveld
0342-424242
Koesveld.nl