nieuwbrief februari 2022

Als de coronamaatregelen eerdaags worden opgeheven komt er voor u en ook voor ons een einde aan bijna twee jaar onzekerheid.
In drie stappen gaan we terug naar een open samenleving en hopelijk kunnen we weer een redelijk normaal evenementen seizoen tegemoet zien.
 
Dus…
dorpsfeest, festival, tentfeest, bedrijfsfeest, braderie, etc. 
Zorg dat u niet achter het net vist en boek nu uw entertainment, uiteraard helpen we u graag met de invulling hiervan.
 
Een Dixie Streetparade, akoestische, ambulante muziekgroepje of een looporkestje slaat altijd bij het publiek wel aan.
Zowel in een restaurant, in een casino, in een winkelcentrum of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een 'muziekje', in welke vorm dan ook, zij voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.
Ook op het gebied van podium acts, animatie acts en kinderattracties hebben wij een ruime keuze.
Wat denk u van b.v.  Renèe and the Alligators bijna 50 jaar naar hun grootste hit Guitar Boogie***** Of even zwijmelen van La Comparsa met Jan de Hont & de Maskers*****Java Guitars met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock met de guitar hero Benny Poetiray.
Het repertoire de LenneBrothers Band zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was
 
The Country Sisters, temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens*****Beehive Countryband is een nieuwe band met fantastische muzikanten. Een zangeres, zanger en sologitarist / pedalsteelspeler, bekwaam ondersteund door akoestische gitaar, bas en drums.
Een een feestje bouwen staan voorop bij Johnny Valentino.
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers en voor de mensen die geen zin hebben om een feessie te bouwen zingt hij speciaal voor hun wat lekkere zwijmelliedje.
Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos, de lead zanger van Trafassi en de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft. *****Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute, een absolute aanrader, een unieke en fantastische, opzwepende show die helemaal aan deze  Duitse schlagerkoningin gewijd is.

Blues is een van de meest pure muziek genres die er zijn, wilt u ook een leuke en sfeervolle bluesband op uw feest? The John Frick Blues Band maken originele muziek, sterk beïnvloed door klassieke Blues-legendes, die stevig ligt verankerd in de tradities van de Blues en Rhythm & Blues***** De Southern Bluesrock Band zijn inspirerende gedreven vertolkers van het blues en bluesrock genre, waarbij improvisatie en muzikale vrijheid hoog in het vaandel staan, zij kunnen zich meten met de top in de NL-blues scene.

Mondjesmaat gaan enkele Pasar Malams weer draaien.
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s, Free Line en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
Op onze site  hebben wij een selectie voor u gemaakt van ons uitgebreide aanbod speciaal voor party centra, (bedijfs)feesten, winkelcentra etc.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319