Nieuwsbrief MOTORWERK              september  2011
 
Buyers Meeting in Tegelen succesvol!
MOTORWERK heeft op 10 september j.l. haar Buyers Meeting in Tegelen georganiseerd.
 
Met 16 bezoekers uit Nederland, België en Duitsland zelfs een internationale samenkomst.
 
Het was sinds lang weer een schitterende en warme dag, dus we konden het gehele gebeuren mooi buiten laten plaatsvinden. Onder het genot van koffie en Limburgse vlaai waren de gasten meteen vanaf 13 u. in geïnteresseerde gesprekken met elkaar, Marjoleen en Bart verwikkeld.
 
Ook de pers was aanwezig in de persoon van Dolf Peeters die o.m. voor MotoPlus en ProMotor schrijft. De Jialing JH600 was inmiddels al door de RDW goedgekeurd, maar het kenteken was helaas nog niet binnen. Dus kon de proefrit van Dolf op de JH600 solo op de oprit en een stukje van de straat ook maar heel kort zijn.
 
Voor zijn impressies kun je hier kijken:
De bezoekers waren erg onder de indruk van het Jialing JH600B zijspan en toen men de verkoopprijs hoorde, werd de interesse alleen maar groter. Hetzelfde beeld bij duitse gasten die op deze dag verhinderd waren. Zij kwamen de donderdag erna en we deden de Buyers Meeting nog eens dunnetjes over.
 
Was deze Buyers Meeting succesvol? Reken maar, in de dagen na deze Buyers Meeting hebben meerdere geïnteresseerden besloten een motorfiets bij MOTORWERK te kopen.
 
Heeft u interesse om ook eens te komen? Een e-mail aan info@motorwerk.nl   is voldoende voor informatie voor een volgende Buyers Meeting!
 
 
Jialing JH600 solo gekentekend
Het valt hier boven al te lezen: de JH600 solo is door de RDW zonder meer goedgekeurd op basis van de beschikbare Europese typegoedkeuring.
 
Inmiddels is het kenteken en de plaat binnen en kunnen we rijden!
 
 
MOTORWERK op beurzen
MOTORWERK is met een stand aanwezig op:
 
Military EvenTT, 24 & 25 september, TT Eventhal, Assen:
 
Vanwege het historisch karakter van het Military EvenTT stellen wij een Chang Jiang 750 M1+ Ordonnans motor uit 1962 op in onze stand. Verder zullen er heel wat items te zien (en te koop) zijn voor historische legermotoren zoals de M-72, de R71, R75 en de KS750. Denk aan metalen gereedschapskisten met ophangbeugels, leren koffers en inmiddels zeldzame onderdelen als nieuwe 24 mm carburateurs en nog veel meer!
 
Motormarkt Hardenberg, 1 oktober, Hardenberg
 
Hier staan we met een Chang Jiang 750 M1M zijspan plus een flink aantal onderdelen voor o.m. CJ750, M-72 en R71.
 
Bij deze een oproep aan al onze abonnees in het noord-oosten van Nederland om deze beurzen en hopelijk ook MOTORWERK te bezoeken.
 
U bent van harte welkom!
 
Inhoud
Verslag laatste Buyers Meeting
 
Jialing JH600 solo gekentekend
 
MOTORWERK op Beurzen
 
De duitse gasten

Het Chang Jiang 750 aanbod
Bart geeft uitleg
Belangstelling voor de JH600B...
...en de JH600 solo
Even proberen!
De CJ750 M1M occasion (8.000 km) fungeerde als demomachine
Tijd voor koffie en een belgisch sigaretje!
 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl