Bordet er Dekket – Julebordsesongen Nærmer Seg
 
Det er høst og julebordsesongen begynner å nærme seg. I Norges mange små og store bedrifter, i borettslag og fritidsklubber begynner man nå smått å legge planer frem mot julebordet.
 
I de 1000 hjem skal det også etter hvert dekkes til juleselskap både blant nær familie, men også til gode venner og andre familierelasjoner.
 
Juleselskapene fører ofte til at det fineste bestikket og det fineste serviset blir tatt frem.
 
Ofte er dette servise man har arvet, eller servise som har vært med i familien i en årrekke.
 
Innkjøp av Nytt Bestikk
 
Av og til kreves det dog at man ønsker å kjøpe inn et nytt bestikk. Dette kan skyldes at man har fått en egen familie og ønsker å etablere egne tradisjoner.
 
Da det er vanlig å feire jul hos foreldrene kan det fort vise seg at det mangler ordentlig bestikk hos den nyetablerte familien.
 
Det kan også skyldes at man har et ønske om å fornye seg, eller oppgradere litt. Et godt julebestikk trenger ikke nødvendigvis å være så dyrt, men det skal gjerne føles litt eksklusivt.

Georg Jensen har flere ulike bestikktyper som kan fungere godt både til hverdags og fest. Deres ulike bestikkserier varierer i pris og utseende.
 

 
 
Bestikk til Hverdags
 
Et annet populært bestikk er Stelton sitt Maya 2000 opprinnelig designet av Tias Eckhoff for Norske Norstaal eller Norsk Stålpress som det da het.
 
Maya bestikket har blitt beskrevet som «Toppen av hverdagsluksus» og er en sterk norsk aktør i det skandinaviske designbildet.
 
 
Rosendahl Grand Cru sitt bestikk er også populært.
Dette er et hverdagsbestikk som god også kan benyttes til mer høytidelige anledninger.
 
 
Hele Grand Cru serien er populær å samle på. Dette gjelder både deres glass- og deres servise-serie.

 
Tall for at du leste hele nyhetsbrevet! 
 
Med ønsker om en flott dag videre!
 
Kjokkenutstyr.net