Nieuwsbrief november 2011

Voor velen van ons volgen drukke maanden, waarbij zowel zakelijk als privé gevraagd wordt om op meerdere borden tegelijk te schaken, (bege)leidend, uitvoerend of controlerend. Om te voorkomen dat je overvraagd wordt, is het handig om jezelf goed te ondersteunen en jouw energie effectief te richten. Daarom deze keer een kleine energetische oefening, die je wellicht in dit proces kan helpen. Maak een lijstje van de drie belangrijkste taken die je te doen staan tot het eind van het jaar. Ga met je aandacht naar binnen, adem een paar keer diep en realiseer je dat je 8 belangrijke energiecentra (chakra's) hebt in de gebieden bij je voeten, bekken, navel, zonnevlecht, hart, keel, ogen en kruin die een belangrijke rol spelen bij het op peil houden van jouw energievoorraad. Maak contact met de eerste taak op jouw lijstje. Laat je als vanzelf leiden naar het energiecentrum dat zich met deze taak bezig wil én kan houden. Vraag terwijl je in verbinding bent met het betreffende centrum om een metafoor, een film in beeld, geluid, gevoel of weten, die jou inzicht geeft in de manier waarop je de betreffende taak het beste kan uitvoeren met behoud van energie. Laat je verrassen door hetgeen aan je aangereikt wordt. Als je de verkregen informatie niet begrijpt, dan vraag je steeds door naar de betekenis. Ga innerlijk steeds op zoek naar die informatie, die een antwoord geeft op datgene wat er in deze metafoor nodig is om de energie beter te laten stromen. Let ook op de aangereikte details. Maak vervolgens (aan)tekeningen over datgene je hebt waargenomen. Herhaal deze oefening voor taak 2 en 3. Lees je aantekeningen de komende weken regelmatig door en stuur bij als je ervaart dat je in de dagelijkse praktijk bij de metaforen bent weg gegaan. En weet: in energieland kan alles, dus wees creatief bij het managen van jouw energiehuishouding. Als de intenties goed zijn, dan volgt het resultaat vanzelf.

NIEUWE LAGEN AANBOREN
Heb je de behoefte om weer een volgende laag in jouw groei- en ontwikkelingsproces aan te boren of je energiehuishouding in orde te brengen en wil je hierbij voor het eind van het jaar ondersteuning in de vorm van een individuele coaching, energiereading of een 1-op-1 familieopstelling dan adviseer ik je om tijdig een afspraak te maken. Mijn kerstrecces begint dit jaar vroeg en duurt i.v.m. een kort sabbatical langer dan je van mij gewend bent. Bel 033-4451480 of mail me voor een afspraak.

VLOERANKERS
Eerder dit jaar maakte ik al melding van de mogelijkheid om mee te liften met een grotere bestelling vloerankers van wolvilt. Inmiddels zijn deze in productie genomen en is de uitlevering begonnen. Er is nog voorraad voor diegene die zich niet hebben ingeschreven en toch eigenaar willen worden van zo'n mooie set. Info zie website.

2 NOVEMBER: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN
Op 2 november is er weer een Kennismakingsworkshop Opstellingen. Van 19.15-22.00 uur kun je ervaren wat een opstelling is, heb je de mogelijkheid om met kleine opstellingen inzicht in eigen vraagstukken te krijgen en is er ruimte om vragen te stellen over deze methodiek en de opleidingen die bij Coach-Inn gegeven worden. Je kunt last-minute gebruik maken van de speciale lezersaanbieding.

25 NOVEMBER: PROFESSIONALISERING-INN-OPSTELLINGEN STRIPPENKAART
Heb je een opleiding gevolgd om familie- of organisatieopstellingen te faciliteren en ben je toe aan een verdieping, het maken van vlieguren of wil je specifieke vaardigheden trainen, dan ben je van harte welkom op 25 november bij de workshop Professionalisering-Inn-Opstellingen. Je kunt je inschrijven voor een "losse" workshop of een 4-strippenkaart afnemen.

28 NOVEMBER: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE
Tijdens de 1-daagse workshop Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie op 28 november a.s. ga je zelf actief aan de gang met het waarnemen van bedrijfs- en organisatieenergie, een methodiek die het mogelijk maakt om direct tot de essentie door te dringen van organisatievraagstukken waarbij tevens creatieve oplossingen aangereikt worden.

30 NOVEMBER: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
De workshop van 23 november zit al helemaal vol, daarom is er een extra workshop familieopstellingen "Inzicht-Inn-Familiepatronen" ingelast op 30 november. Hier is nog ruimte voor zowel vraagstellers als representanten.

9 DECEMBER: PROFESSIONALISERING-INN-ENERGIEWERK-STRIPPENKAART
Heb je zin om weer eens een dag bezig te zijn met energetische waarnemingstechnieken, behoefte aan inzicht in eigen transformatieprocessen of ben je toe aan een verdieping of verbreding in dit vakgebied, dan ben je van harte welkom op 9 december tijdens de workshop Professionalisering-Inn-Energiewerk. Je kunt je inschrijven voor een losse workshopdag of een 4-strippenkaart (tegen korting) afnemen. Het verloop van de dag is vergelijkbaar met de trainingsdagen zoals je gewend bent tijdens de "Waarnemen" trainingen of opleidingen. Daarnaast is er ruimte voor het inbrengen van eigen vragen, leerwensen of casuistiek.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Tijdens een opleiding vele jaren geleden maakte ik kennis met het Shapeshifter Tarot. Ik was toen al helemaal geraakt door de diepgang en verschillende lagen die er in de tekeningen en uitleg van dit kaartendeck zit, maar het bleek in Nederland niet verkrijgbaar. Recentelijk werd ik weer aan de schoonheid van deze kaarten herinnerd en gelukkig mocht het nu wel toegevoegd worden aan de verzameling. Een aanrader voor iedereen die voor zichzelf of met anderen op een associatieve manier werkt in transformatieprocessen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.