★ Primeur - Boek je Green Cruise ★
Vind jij een cruise een fantastische manier van reizen? Maar wil je daarbij zo min mogelijk het milieu belasten? Zeetours heeft het initiatief genomen om de CO2 emissie van cruises inzichtelijk te maken en biedt nu de mogelijkheid een cruise reis met GreenSeat te compenseren
 
 
    
Hoe kun je als reiziger toch je steentje bijdragen
Ben jij, net als GreenSeat, ook zo bezig hoe je als reiziger kan bijdragen aan een beter klimaat. Neem een voorbeeld aan de natuur! Want er is een baanbrekende manier gevonden om koraal te herstellen. 
 
Ook zo beniewd en tips nodig voor je volgende reis? 
 
    
Groen op wintersport
Nog even en het wintersportseizoen breekt aan! Een vakantie vol sportiviteit, plezier en gezelligheid. Gelukkig worden de termen ‘groen’, ‘duurzaam’ en ‘MVO’ ook in de wintersport branche steeds belangrijker. Maar wat kun je zelf doen?
 
GreenSeat geeft je tips voor een duurzame wintersport.
 
 
    
Koken op open vuur eist vijf keer zo veel levens als malaria
In het NRC verscheen een groot artikel over koken op open vuur in ontwikkelingslanden en hoe belangrijk efficiënte houtskoolovens zijn in de aanpak van het klimaatprobleem. Samen met HIER klimaatbureau hebben wij een oproep gedaan aan de Tweede Kamer.
 
 
Over GreenSeat
Vergroen je stoel met GreenSeat en compenseer de CO2-uitstoot van jouw reis! Zo ga je klimaat- verandering tegen en geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie.

Jij maakt het mogelijk
 
 
 
Volg ons ook op:
 
      
  
        
 
 
CO2-compensatie van NL Luchtvaart 
De Nederlandse luchtvaartmaatschappijen bieden verschillende mogelijkheden om de CO2-uitstoot op te ruimen. Vanuit de verschillende aanbieders blijkt dat GreenSeat de meest voordelige optie is om je reis te vergroenen.
 
 
 
GreenSeat, jij maakt het mogelijk!
www.greenseat.nl

GreenSeat is onderdeel van Climate Neutral Group.
Donkerstraat 19a, 3511 KB Utrecht
info@greenseat.com
 KvK 30180751