Nieuwsbrief januari 2010

"De tijd vliegt en wij vliegen mee"

Dat waren de recentelijke woorden van Andries Knevel in een TV-programma, die voor mij direct herkenbaar waren. Na wat speurwerk bleek dit een vrije, meer bij deze tijd passende vertaling van Psalm 90:
1-10. Dit "meevliegen" is soms heerlijk, maar het kan ook leiden tot gevoelens van stress, controleverlies en verplichte overgave. Doorgaans niet de makkelijkste opgave voor de mensheid. Toch is de verwachting dat wij daar allen mee te maken zullen krijgen de komende jaren. Het trillingsgetal van de mondiale energie zal zich nog verder gaan verhogen. Wij zullen door deze hoge snelheid te maken krijgen met grote uitdagingen en hoge verwachtingen. Een hele kunst om dan bij jezelf te blijven en je niet gek te laten maken. Ik wens jullie allen dan ook een 2010 toe, waarin je mee gaat met de tijd, resoneert met en gebruik maakt van de veranderende energieën en zo jouw dromen weet waar te maken. Kom je op dit pad hindernissen of tegenwerking tegen, weet dan dat er soms dalen nodig zijn om groei te realiseren. Jouw hart kan je altijd vertellen op welke manier je voorbij deze ongemakken kunt komen zodat je mee kunt gaan deinen op de golven van jouw eigen natuur.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN TRANSFORMATIEPROCESSEN Ook in 2010 kun je bij Coach-Inn terecht voor vraagstukken rondom persoonlijke ontwikkeling en transformatieprocessen. Dit kan in langere coachtrajecten zowel zakelijk als particulier, workshops en trainingen maar ook in éénmalige consulten met een familieopstelling of een energie (aura)reading. Stuur een mail voor meer informatie of het maken van een afspraak.

9 JANUARI: WORKSHOP ZO MOEDER ZO DOCHTER Noodzaak, wens, verlangen of gewoon leuk? Allemaal legitieme redenen om in de workshop Zo moeder, zo dochter op 9 januari a.s. de relatie tussen jouw moeder en jou of jouw dochter en jou verder te onderzoeken. De workshop is bedoeld voor moeders en dochters van 0-80 jaar, samen of alleen. Op een speelse, creatieve en systemische manier bieden wij op deze dag verschillende werkvormen gericht op het verdiepen, verbeteren of verbreden van jullie relatie.

19 JANUARI: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN Op 19 januari vindt in de avonduren de workshop Kennismaking-Inn-Opstellingen plaats. Een ervaringsworkshop om kennis te maken met familie- en organisatieopstellingen. Ook is er ruimte om tijdens deze avond van gedachten te wisselen over de vervolgmogelijkheden, zoals het zelf een vraag uitwerken met een familieopstelling in een workshop of 1-op-1 danwel het gaan doen van één van de basisopleidingen Coach-Inn-Systemen of Kinderen wijzen de weg.

27 JANUARI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN Voor meer inzicht in jouw positie in je familiesysteem of het doorbreken van een belemmerend patroon kun je op 27 januari als vraagsteller terecht in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. Er is ruimte voor maximaal 5 vraagstellers die ieder een eigen opstelling maken.

1 FEBR.: LEERGANG VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN In het werken met mensen is het erg handig om in te kunnen tunen op de energie van jouw client. Het geeft je toegang tot de essentie, zodat je to the point de benodigde begeleiding kunt bieden. In de 8-daagse leergang Vraaggericht energie waarnemen in een professionele context, die op 1 februari van start gaat, leer je die werkvormen en vaardigheden die nodig zijn om adequaat, praktisch en effectief energie waar te nemen. Er zijn voor deze opleiding nog enkele plaatsen vrij..........

11 FEBR. OPLEIDING: COACH-INN-SYSTEMEN Voor diegenen die in de toekomst zelf organisatie- en/of familieopstellingen willen gebruiken in coaching, therapie of een andere vorm van supervisie of intervisie, begint op 11 februari de 5-daagse basisopleiding Coach-Inn-Systemen. Aan de orde komen de basisprincipes van het opstellen, het werken met verschillende opstellingsvarianten, het herkennen van symptomen en dynamieken en de vaardigheden die nodig zijn om een opstelling te faciliteren.
Heb je de Coach-Inn-Systemen al gedaan? In april start de Specialist-Inn-Opstellingen

15 FEBR. OPLEIDING: KINDEREN WIJZEN DE WEG (FAMILIEOPSTELLINGEN VOOR KIND EN GEZIN) Ben je familieopsteller en wil je jezelf bekwamen in het begeleiden van opstellingen met kinderen en jongeren of werk je al met kinderen en wil je de werkvorm familieopstellingen aan jouw bagage toevoegen, dan ben je van harte welkom tijdens de 6-daagse training Kinderen wijzen de weg. De eerste trainingsdag is op 15 februari. Deze training geef ik in samenwerking met kindertherapeut Leontien Braakman.

3 MEI - 7 MEI.: ZO VADER ZO ZOON, ZO MOEDER ZO DOCHTER (ITALIE) Van 3 tot 7 mei zijn Jeannette, haar kinderen en ik in Selci op 50 kilometer van Rome voor de relatieweek Zo vader zo zoon, zo moeder zo dochter. Een goede mogelijkheid om onder begeleiding gedurende een midweek bezig te zijn met het onderzoeken en verbeteren van jouw ouder-(volwassen) kindrelatie. Je kunt alleen komen of samen met je moeder, vader, dochter of zoon. Alle leeftijden zijn welkom. Op welke manier en hoe intensief jij of jullie met de relatie aan de gang gaan dat bepaal je zelf. In de ochtenduren zijn wij beschikbaar voor coaching, het aanreiken van creatieve en associatieve oefeningen en andere (systemische) werkvormen. In de middaguren kun je intekenen voor excursies in de omgeving met speciale Italiaanse ingredënten.

BOEKENTIP VAN DE MAAND Mee gaan met de tijd, betekent ook dat wij ons als mens steeds meer af mogen stemmen op ons eigen potentieel om van daaruit ons leven te creëren. De heilige geometrie is een goede ingang om daar toegang toe te krijgen. Janosh geeft in zijn nieuwe boek "Verbaas je, verwonder je, verander je" uitleg over deze materie. Daarnaast tref je 70 kleurrijke hologrammen waarmee je via jouw hart kunt communiceren met jouw essentie. Het boek eindigt met een praktische oefening om je eigen scheppingskracht te ontdekken. Het boek is een lust voor het oog en tevens een mooie leidraad tot het realiseren van gewenste veranderingen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.