Две известни имена в асансьорната индустрия ще вземат участие в международното изложение ‘LiftBalkans’ 2014. Тяхното намерение е да разширят своята партньорска мрежа и събитието е ефективна платформа за контакти с фирми от България и съседните страни. KLEEMANN е една от водещите компании в асансьорната индустрия, която поставя високи стандарти. Тя стартира дейност през 1983 г. в Гърция и има 30-годишен опит в производството, проектирането и продажбата на асансьорни уредби. Характерно за нея е германското ноу-хау и качествените материали, които KLEEMANN използва.
 
Фирмата изнася своята продукция за над 90 страни по света и притежава 2% от световния пазар. Основните принципи в нейния мениджмънт - качество, последователност, гъвкавост, бързо обслужване, иновации и развитие - осигуряват изключителното стабилно финансово състояние на KLEEMANN.

След дебюта на своето дъщерно дружество и завод в Китай, бъдещите възможности на фирмата на азиатския пазар изглеждат многообещаващо.

KLEEMANN има дъщерни дружества и търговски офиси в 10 страни и  разполага с производствени мощности в Китай, Гърция и Сърбия. Продуктовото разнообразие и високите критерии за безопасност отговарят на специфичните нужди на всеки отделен пазар.

Част от стратегията на KLEEMANN за диференциация е акцентът върху дизайна. Компанията сътрудничи със световноизвестния индустриален дизайнер Андреас Запатинас и така максимизира удовлетвореността на пътниците чрез задоволяване на тяхното естетическо чувство.

Някои от най-значимите проекти, които са реализирани от KLEEMANN в световен мащаб са
: Кремъл в Москва, Русия; музеят Mary Rose в Портсмут, Великобритания; стадион Aviva в Дъблин, Ирландия; стадион American Express Brighton в Брайтън, Великобритания; OBEL Building в Белфаст, Ирландия; Художественият музей в Талин, Естония; изложбен център на Ферари – Maserati  в Сидни, Австралия и др.
  
ILC е компания, която работи на италианския пазар и извършва износ на асансьори от 1994 г. Дейността й започва с търговия на компоненти и резервни части на най-известните европейски марки. През годините ILC  обогати продуктовата си гама и днес осигурява доста широк спектър от потребителски решения – товарни, панорамни, наклонени, болнични, пътнически асансьори (хидравлични и електрически); уредби, предназначени за запрашени, взривоопасни и др. среди за работа; асансьори  за автомобили и камиони и промишлени платформи.
 
 
Организатор:
   
  
 032/ 512 900, 960 011   |   nelly@viaexpo.com    |   www.viaexpo.com
  
   
 
 
     Изложба
 
     Семинар
 
     Брошура

     Бюлетини   

     Медийни
        партньори

      Партньори