Nieuwsbrief rdgKompagne
NIEUWSBRIEF INTERACTIEF SNOEZELEN - DECEMBER
 2023-2
 
Een totaalbeleving op De Stichtse Hof
De Stichtse Hof In onze nieuwsbrief van vorige week beloofden wij u de publicatie van ons interview met Wilma Post, coördinator van Team Leefplezier van Vivium Zorggroep. Vivium zet als eerste zorginstelling in Nederland het interactieve SHX systeem in bij mensen met dementie.
 
In het interview vertelt Wilma enthousiast over haar filosofie en wat de interactieve belevingsruimte voor cliënten met dementie kan betekenen.
 
 
In deze laatste weken van 2023 wilden wij u dit moois niet onthouden!
 
Loterij voor ALS
Loterij voor ALSNog meer warmte rond kerst...
 
Als hulpmiddelenleverancier heeft rdgKompagne veel contact met mensen met ALS en werken we veel samen met behandelteams. Wij dragen de 2023-editie van 3FM Serious Request dan ook een bijzonder warm hart toe en dragen graag een steentje bij voor de Stichting ALS Nederland.
 
Met de steun van ons netwerk organiseren wij een mooie loterij. Hiervoor zijn de prijzen ter beschikking gesteld door internationale producenten. Hopelijk voor ieder wat wils om de loterij tot een succes te maken!
 
Dus: wilt u dit jaar nog iets moois winnen voor uw kind(eren), cliënten of voor uzelf én iets goeds doen voor de Stichting ALS, ga dan snel naar onze actiepagina.
 
 
Loterij voor ALS
 
Een nieuw adres in Enschede
Verhuizing vestiging EnschedeNa een periode van 30 jaar verlaat onze hoofdvestiging in Enschede de Roessinghsbleekweg om te verhuizen naar een nieuwe locatie.
 
 
Vanaf 2 januari is het nieuwe adres:
Josink Esweg 13, 7545PN Enschede
 
En tot slot voor dit jaar...
 
Kerstkaart 2023
 
Ziet u die sneak preview? Lachen

 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes, tips en mooie ervaringen.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze interactieve materialen leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.