Click here to view this email in your browser                                                                     януари 2016
ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА АСАНСЬОРИ И ЕСКАЛАТОРИ
за Югоизточна Европа, 5-7 април 2016, София
 
В първия за 2016 г. бюлетин сме включили интервю с представител на фирма изложител на LiftBalkans, както и новини от България.
 
Изложението е единственото специализирано събитие, което подпомага разширяването на бизнеса на фирмите, работещи в областта на вертикалния транспорт. Освен интензивната рекламна кампания преди изявата, две безплатни услуги, предоставени от нас, ще съдействат на участниците за намиране на точните партньори: 
 
● Таргетиран мейлинг до потенциални клиенти от България и чужбина
 Възможност за публикуване на обяви в отделна секция  "Търся дистрибутор/ сътрудник" на сайта на събитието.
 
Ако желаете да станете част от LiftBalkans или имате въпроси, може да се свържете с нас: office@viaexpo.com и 032/ 512 900.
 
 
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ВЪЖЕТА ОТ GUSTAV WOLF ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ НА LIFTBALKANS 2016
 
Интервю с Михаела Танева, Мениджър продажби, Глобал Маркет Груп ООД
 
    
 
 
 
Г-жо Танева, каква е дейността на Глобал Маркет Груп?
Ние сме дистрибутор на въжета за асансьори, кранове и други повдигателни системи. Продуктите, които предлагаме, са произведени от немската фирма Gustav Wolf, популярна по целия свят с високите си стандарти на работа.
 
Кои са мотивите Ви да участвате в LiftBalkans?
От участието си очакваме да разширим кръга на нашите партньори, както в страната, така и в региона. През последната година се радвахме на успешното сътрудничество с редица чуждестранни фирми и желанието ни е да се развиваме в тази насока.
 
С какво се отличават стоманените въжета, които предлагате, и в какви сфери те намират приложение?
При нас ще намерите висококачествени въжета с висока производителност и дълъг експлоатационен живот. Те имат широко приложение в асансьорната, автомобилната, мебелната индустрия, използват се за кранове и всякакъв вид подемни системи.
 
С какви партньори искате да установите контакт?
Търсим контакт с фирми за асансьори, поддържащи висок стандарт на работа. Можем да предложим въжета, както за асансьорните инсталации на големи сгради, така и за по-малки и средни проекти, което обуславя и широкия спектър на нашите клиенти.
 
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА
Бургас
Скоро жителите на ЖК „Славейков“, „Изгрев“ и „Зорница“ ще пресичат безопасно на два свързани пешеходни надлеза, които са в процес на изграждане. Съоръженията ще бъдат оборудвани с асансьори за трудноподвижни и за хора с инвалидни колички, майки с бебешки колички и велосипедисти.
 
Варна
Община Варна е ремонтирала 9 подлеза по бул. "Княз Борис I", в които са поставени и 11 платформи за хора с увреждания.
 
София
Обявиха поръчка за част от първи етап на трета метролиния. По трасето се изгражда една метростанця /МС5/ и 630 м тунелен участък. Идейният проект предвижда входовете да са оборудвани с общофункционални асансьори, които ще се ползват и от лица с физически увреждания, както и с ескалатори за преодоляване на разлика във височините по-голяма от 4,0 м. За повече информация: кликнете тук.
 
Електронен регистър ще следи в реално време асансьори и ски лифтове в България
Регистърът ще влезе в сила от 2016 г. Той ще обхване 500 хил. съоръжения в страната и ще се вижда какво е състоянието им, кога за последно са били ремонтирани, кой отговаря за поддръжката им. Асансьорите са общо една пета от всички съоръжения с повишена опасност, като към момента са въведени повече от 2000 асансьора.
 
Препратете на приятел:
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу

Via Expo Ltd., www.viaexpo.com