MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 13, 6e jrg, 3 juli 2017 
De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 21 augustus.
FOTO
gevonden op Pinterest


Prezi
Af en toe gebruik ik Prezi bij mijn presentaties. Maar het is ook handig voor andere berichten, zoals deze reclame voor mijn boek.

Je kunt Prezi trouwens gratis proberen.

Zomertijd
Hmm zomer. Tijd voor niks doen, weg zijn, nóg meer boeken lezen en plannen maken voor de rest van het jaar. Mijn nieuwsbrief verschijnt even niet, maar dat wil niet zeggen dat het socialmedia-leven stil ligt. Tot ziens of tot de volgende nieuwsbrief.
Fijne zomer!
 
 
Annet van Betuw
Microsoft belt jou niet!
Ook gebeld door Microsoft? Dan heb je hoop ik snel opgehangen, want dat is nep. Speciaal voor senioren schreef ik 'Microsoft belt jou niet'. Ook interessant voor niet-senioren natuurlijk.
 
Meer views? Meer moeite doen!
Leuk en inspirerend blog van Richard Bordes op 42bis: Hoe je met een slippertje 60.000 views op LinkedIn krijgt.
Zijn disclaimer onder het artikel is trouwens ook de moeite waard: Disclaimer & Waarschuwing: Mijn beweringen zijn 100% niet wetenschappelijk maar geheel gebaseerd op gefundeerde ervaringen.
Vakantieleesvoer
Leuk, Facebook, gefeliciteerd met 2 miljard gebruikers (link naar Nu.nl)! Toch wordt in Nederland WhatsApp net iets meer gebruikt dan Facebook. In Marketingfacts kun je een uitgebreid achtergrondartikel lezen door Thomas van Manen over het gebruik van social media in Nederland. Maar misschien wil jij alleen maar weten hoe het zit met WhatsApp in het buitenland? Op de site 'meenemen' staan tips.
 
Geri's game
'Geri's game' is een mooi getekend filmpje (met fijne muziek) van Pixar over schakende Geri en zijn opvallende tegenstander. Tot mijn verrassing is het uit 1997. (4 min 52 sec).
 
 
Waar kun je me vinden
 
Follow Us on Facebook  Follow Us on Facebook   Follow Us on Google+  Follow Us on Twitter  Follow Us on Pinterest  Follow Us on LinkedIn  Follow Us on YouTube  Follow Us on E-mail