Nieuwsbrief rdgKompagne
NIEUWSBRIEF INTERACTIEF SNOEZELEN

 - OKTOBER 2021
 
Acticomm Evo: zoek de verschillen
Acticomm Evo en classicDaar staat hij dan: onze nieuwe Acticomm Evo, trots naast de klassieke Acticomm, klaar om naar zijn eerste gebruikers te gaan. De nieuwe Acticomm Evo is gemakkelijker verstelbaar, beter bestand tegen duwen en trekken, gemakkelijker naar andere ruimtes te rijden, en heeft alle hardware veilig verborgen. De Vrienden van Philadelphia waren de gelukkigen die de allereerste Acticomm Evo in ontvangst konden nemen.
 
 
Het gemak van lineaire tijd
MEMOplannerHoe lang moet ik nog aan deze taak werken? Wat gebeurt hierna? Wanneer is het pauze? Hoe lang mag ik douchen? Wanneer mag ik gamen? Hoe lang is een kwartier?
 
Herkent u die vragen? Neem dan eens een kijkje op onze nieuwe website over Cognitieve Ondersteuning of volg op woensdag 27 oktober onze webinar. Daar vertellen we u alles over het concept lineaire tijd en de timers en planners die daarop gebaseerd zijn.
 
 
SHX Proximity: echte voorwerpen komen tot leven
SHX ProximitySHX Proximity geeft een compleet nieuwe dimensie aan het gebruik van concrete verwijzers voor communicatie en ontwikkeling. Met hun favoriete speelgoed, voorwerpen, foto’s of zelfs met hun eigen lichaam brengen cliënten hun interactieve snoezelruimte tot leven. Dankzij speciale chipkaartjes koppelt u elk voorwerp aan een persoonlijk filmpje, muziek, activiteit of sensatie. Zo leren cliënten spelenderwijs verbanden leggen, kunnen ze oefenen met logische reeksen, of zelf interactieve verhalen vertellen.
 
Connect the dots: activiteiten voor de vroege ontwikkeling
SHX Connect the DotsConnect the dots is een nieuw activiteitenpakket voor therapeutisch gebruik van een SHX snoezelruimte. Deze collectie scènes en activiteiten is ontwikkeld door experts en specifiek bedoeld voor het stimuleren van vaardigheden in de eerste fasen van de neurologische ontwikkeling. De meest basale oefeningen zijn gericht op doelen als het reageren op waarnemingen, visueel volgen, concentratie, aandacht, etc. De meer gevorderde activiteiten gaan om interactie, begrip, anticiperen en geheugen.
 
Update uw apparatuur én uzelf
Hebt u een Kojo, Acticomm of omiVista en is die alweer enkele jaren oud? Grote kans dat er intussen nieuwe bedieningsmogelijkheden zijn, of nieuwe software. Daarmee laat u nog meer cliënten meeprofiteren. Vraag naar onze upgradekits, dan bekijken we samen wat voor uw cliënten passend is.
 
En zijn al uw medewerkers voldoende op de hoogte? Ook uw nieuwe collega's? Het zou natuurlijk zonde zijn als waardevolle mogelijkheden in de kast blijven staan. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een extra instructie aan nieuwe medewerkers, of een opfrisinstructie voor uzelf. Neem contact op voor een eenmalige training of vraag naar ons serviceabonnement.
 
Haal het maximale uit uw apparatuur en geef uw apparatuur én uw team een update!
 
Workshop Interactief/Therapeutisch Snoezelen
Interactief Snoezelen met SHXVanaf volgende week gaan we weer van start met de workshop Interactief/Therapeutisch Snoezelen. Deze workshop wordt verzorgd door Rylana van der Kruijs van Crea Coaching en vindt om en om plaats in onze interactieve snoezelruimte in Utrecht en in de belevingsruimte van Crea Coaching in Holtum.
 
Wilt u méér kunnen doen met uw cliënten met beperkte mogelijkheden? Zou u het begrip Snoezelen meer diepgang willen geven? Wilt u ervaren hoe u interactie creëert in een snoezelruimte, hoe u klassieke elementen kunt inzetten voor educatie of therapie, en hoe u met nieuwe elementen iedereen kan laten meedoen? Kom dan naar deze inspirerende workshop!
 
 
Webinars terugkijken
TouchToTell SammierdgKompagne geeft regelmatig webinars. De meeste van die webinars zijn achteraf terug te kijken op ons YouTube-kanaal.
 
Tips voor u als lezer van onze Interactief Snoezelen nieuwsbrief:
- Spelen met letters, over het stimuleren van beginnende geletterdheid bij OC-gebruikers
- Maak kennis met Sammie, over het nieuwe kindervocabulaire in de TouchToTell-app
 
Ontmoet ons op de VeineDAGEN
Zin in weer eens een échte beurs? Kom dan naar de VeineDAGEN op 29 of 30 oktober in Gorinchem. rdgKompagne is ook van de partij. Bezoek onze stand om onze unieke materialen voor spel en ontwikkeling zelf te beleven!
 
 
VeineDAGEN
 
Meer info of uitproberen?
 
 
Interesse in een van onze oplossingen? Neem contact met ons op voor een demonstratie of offerte.
 
Eerst meer informatie? Kijk op www.interactiefsnoezelen.nl.
 
Zelf uitproberen met uw cliënten? Dat kan! Voor onze omiVista, Kojo en Acticomm kunt u ook een proefperiode aanvragen. O.a. Woutershof en Huize Thomas gingen u al voor.
 
Nieuwe medewerkers? Wij verzorgen graag een extra instructie, zo nodig op afstand, vraag ons vooral naar de mogelijkheden!
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze interactieve materialen leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.