Bethlehemkerk Nieuwsbrief
Oktober 2015 nr 029

Insturen copy naar nieuwsbrief@bethlehemkerk.nl
 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
 
Toerustingsavond
 
Ruilzondag
 
Ghana Gangers: wijnproeverij
 
Voedselbank actie

Kindercatechese 15 november met de fiets!
 
Digitale Wegwijzer
 
Fancy Fair

 
Zondag 1 november

Thema van de dienst:
 "Job"
  


Eerste lezing:
Job 31: 35-40, 38: 1-13; 38: 33-41 en 42: 1-6

Tweede lezing:
Matteüs 6: 7-11


Aanvang 10.00

Voorganger:

 
 
AGENDA


maandag 2 november 20.00 uur: vergadering moderamen

dinsdag 3 november 15.30 uur: sectieoverleg Staatsliedenbuurt

woensdag 4 november 13.30 uur: sectieoverleg Zeeheldenkwartier

vrijdag 6 november 19.00 UUR: catechese en stercafé
 
Lied van de week

1 november 2015 – Allerheiligen
LB 731 – Vergeet niet hoe wij heten.
De dichter Willem Barnard schreef omstreeks 1980 een aantal nieuwe teksten om te gebruiken op het moment dat wordt herdacht wie ons in geloven zijn voorgegaan. Het lied ‘Vergeet niet hoe wij heten’ is één van die serie en het is een waardevolle bijdrage voor de liturgie van Allerheiligen. De tekst is een gebed tot God dat onze namen niet vergeten raken. Want met onze namen blijven wij leven bij God.

 


 
 
BEZOEK ONZE SITE
 
Toerustingsavond
 

Op dinsdag 3 november organiseert de Interkerkelijke Stuurgroep Asielzoekers Hilversum in samenwerking met Stichting GAVE een toerustingsavond bij Thousand Hills voor ieder kerklid in het Gooi die graag 'iets' wil doen. Ook zij die niet tot een kerkelijke gemeenschap behoren zijn van harte welkom. Lees meer ...

 
 
Ruilzondag
In het kader van de jaarlijkse ruilzondag verwelkomen wij op zondag 1 november ds. Heleen Weimar van de Regenboogkerk. Zij ruilt van kansel met onze voorganger ds. Erik van Halsema.


 
Ghana Gangers: wijnproeverij
 

 

Donderdag 19 november gaan wij (de GhanaGangers) een wijnavond organiseren met de hulp van Erik Verkerk en Maarten Bekkers (beide heren zijn lid van een wijnclub en zullen diverse wijnen meenemen). U bent allen van harte welkom op deze gezellige avond. Op de wijnavond kunt u allerlei wijnen proeven en eventueel aanschaffen. Het doel is om geld in te zamelen voor de bouw van een school in Ghana. Deze wijnavond zal in de kerk plaatsvinden en begint om 20.00 uur. We hopen u daar te zien, want het wordt een hele leuke avond. Meer info ...

Najaarsactie diaconie: voedselbank
Op zaterdag 14 en zondag 15 november organiseert de diaconie van de Bethlehemkerk wederom de jaarlijkse actie voor de Voedselbank. 
 Op zaterdag 14 november zamelen we levens-middelen in op 3 locaties:
AH in de Heigalerij, AH in Kerkelanden en Hoogvliet in de Admiraal de Ruyterlaan.
De voorgaande jaren waren de acties zeer succesvol, mede door de grote inzet van u. En u begrijpt: ook dit keer hebben we weer een groot aantal enthousiaste gemeenteleden nodig.Kindercatechese 15/11 met de fiets!


De tweede bijeenkomst van de Kindercatechese is zondag 15 november. Vergeet niet om op de fiets te komen. We verzamelen bij de kerk om ongeveer 9.50 uur en zullen rond kwart over 11 weer terug zijn. We gaan een aantal kerken bezoeken in een wijk van Hilversum. Het is niet ver fietsen hoor!
Graag even opgeven bij bonny.remveldstra@upcmail.nl in verband met begeleiding.
We zien je graag!
Anke, Corine, Janneke, Bonny
 
Digitale Wegwijzer 2015 - 2016
De Bethlehemkerk zet in op duurzaamheid, kostenbesparing en papierverspilling. De nieuwe Wegwijzer 2015 - 2016 is dit jaar voor het eerst ook digitaal beschikbaar. De Wegwijzer is vanaf de site van de Bethlehemkerk te downloaden. Voor meer informatie volg de link naar de website van de Bethlehemkerk. 
 
Zelf de Wegwijzer printen? Lees meer ...

Fancy Fair 


"Al jaren de grootste en gezelligste Fancy Fair in het Gooi", zo luidt de tekst op de website van de Diependaalse kerk. 
Wanneer: zaterdag 31 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Waar: Diependaalsekerk
Diependaalselaan 138 te Hilversum

Heel veel rommelmarkt artikelen. Van puzzels tot servies. Van electronica tot kerstversiering. Van kinderspeelgoed tot schilderijen. Lees meer ...

Insturen copy naar nieuwsbrief@bethlehemkerk.nl