Quote
Week 36
Jaar 2014
 
 
Een zwerver is een mens die onderweg thuis is.
 
 
Wat is de droom van iedere leidinggevende? Wat is jouw droom als leidinggevende? Dat je resultaten behaalt en goed kan opschieten met je baas? Inderdaad. Dat je medewerkers een team vormen waar iedereen voor elkaar klaar staat, zonder geruzie en geklaag? Ongetwijfeld.
Om die droom te kunnen realiseren is het belangrijk om iedere dag opnieuw kleine successen te boeken zoals Calista Roelofs het verwoordt in haar blog over hoe je je toekomstdromen tot leven brengt.
Daarbij is het goed te beseffen dat je een weg te gaan hebt die niet altijd over rozen loopt. Hindernissen kunnen op je weg liggen en moeilijkheden je pad doorkruisen.
Dit kan je opvangen door soepel en jong van geest te blijven zodat je niet vervreemd van de realiteit en je het risico loopt je niet langer thuis te voelen op je tocht.
Levenslang leren kan je hiervoor behoeden zoals Henry Ford aangeeft: “Anyone who stops learning is old, whether twenty or eighty. Anyone who keeps learning is young. The greatest thing in life is to keep your mind young.”

P.S.: Heb je ook een citaat dat je graag zou willen behandeld zien? Laat het ons weten. Wij zoeken dan voor een interessante bedenking of toepassing ter illustratie.
 
 
Wil je reageren op deze quote? Klik dan hier.
 
 In het archief kan je alle vorige quotes terugvinden.