MF/MB/
 
!!! - Jamie, My Intentions are Bass (MF/MB/ Remix)
www.adrianfiles.com/!!!-Jamie_My_Intention_Are_Bass-MFMB_Remix.mp3
 
Ny release: Altered
Släppdatum: 12 juli
 
12 juli släpper bandet MF/MB/ en ny release. Därpå har vi samlat remixer som andra artister gjort på MF/MB/ men också remixer som MF/MB/ gjort på andra artister. Det är förvriden musik. Vi kallar releasen ”Altered”.
 
Då det amerikanska bandet !!! spelade i Skandinavien senast var MF/MB/ supportband och tycke uppstod mellan banden. Trots ålder, geografisk och musikaliska olikheter inleddes ett vänskapligt samarbete. Här bjuder vi på det första resultatet i form av MF/MB/s remix av !!!s låt  “Jamie, My Intentions are Bass” från deras senaste album.
 

Vatten under broarna, broar som faller ner till bryggor. Livet går vidare, men i MF/MB/s fall rusar det framåt. Bandet är ständigt i full fart framåt, ständigt på ångor, som att det vore det sista de gjorde. Deras debutalbum ”Folded” osade av svavel och glödande lava-dans. Post debutalbumet har ni fått ta del av  12 videos, en EP och ett par singlar plus mängder av intensiva spelningar.
 
Bandets trummis, Erik, som förolyckades alvarligt precis då albumet släpptes och som sedan dess legat på sjukhus är nu mirakulöst tillbaka, men istället för att standin-trummisen Kristoffer lämnade skutan så är de nu 2 trummisar på scen. Tillsammans bildar de en intensiv stenkrossektion. Missa inte det.
 
I sommar kan man bl.a. se dem på:
 
2011-07-15: Sommar! - Stockholm (Adrian Recordings Night på scen även Den svenska tystnaden)     
2011-07-16: Arvikafestivalen - Arvika
2011-08-25: Malmöfestivalen - Malmö
 
Fler festivaler tillkommer.
 
Info + bilder: www.adrianrecordings.com/artist.asp?artist=21
http://thisismfmb.com
www.chkchkchk.net

Adrian Recordings

magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com

The Fine Arts Showcase
Den svenska tystnaden
Boeoes Kaelstigen
Andreas Tilliander
The Bear Quartet
Dmitry Fyodorov
Edda Magnason
Björns vänner
This Is Head
Emil Jensen
Familjen
MF/MB/
Cato