Van Koesveld Financiële Diensten
       
Actieve financiële specialisten


E-mail nieuwsbrief

september/oktober 2009

voor particulieren

image001.gif

 

Hypotheekbewaking, altijd de laagste maandlast.
Sinds kort is het mogelijk uw hypotheek dagelijks te laten controleren op de laagst mogelijke maandlast. Voor slechts € 5 per maand wordt uw hypotheek bewaakt tegen onnodige hoge maandlasten.

 

Drie praktijkvoorbeelden

Nieuwe hypotheek analyseren
U heeft een woning gekocht en wilt uw hypotheekofferte vergelijken. Welke is de beste offerte. Weer naar een adviseur en nogmaals uw verhaal vertellen? Of snel in Hypotheekbewaking invoeren en voor € 50 heeft u zekerheid over de laagste maandlast.

Bestaande hypotheek altijd analyseren
Loopt de rente met een paar jaar af en wilt u nu al zekerheid voor een langere periode voor het opnieuw vastzetten van de rente? Inclusief alle eventuele kosten van oversluiten berekent Hypotheekbewaking wat het voordeligste is. Wellicht kunt u nu al voordeliger verlengen bij uw geldverstrekker.

Waardestijging = lagere hypotheekrente
Is de woning fors gestegen in waarde na het afsluiten van uw hypotheek? Dan heeft u vaak recht op een lagere rente. Dit wordt door Hypotheekbewaking automatisch berekend. Meer weten? Kijk op hypotheekbewaking

 

Prijzenslag op tarief risicoverzekeringen, tot 50% lagere (hypotheek)lasten

Er is een prijzenslag aan de gang met de tarieven van risicoverzekeringen. Vaak gekoppeld aan een hypotheek. Voor alle verzekeringen die ouder zijn dan twee jaar, loont het de moeite te vergelijken. Er zijn premies die halveren in tarief. Een zeer forse besparing. Wel is het noodzaak om de koppeling met de hypotheek goed in de gaten te houden of de verzekering apart voordelig over gesloten kan en mag worden. Wij controleren ook dat voor u.

 

Als u een overlijdensverzekering heeft afgesloten voor de afdekking van een partnerpensioen of iets anders voor het verzorgd achter laten van nabestaanden, leidt een herziening in 80% van de gevallen tot een voordeliger tarief. Alle reden om dit nu na te rekenen.

 

 

Vergunning voor:

Consumptief krediet

Elektronisch geld

Hypothecair krediet

Levensverzekeringen

Schadeverzekeringen

Spaarrekeningen

Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen

 

Actieve links die u direct verder helpen

 

Autoverzekering

Banksparen

Hypotheekbewaking
Polischeck

WW verzekering

Financiële APK

 

 

VKH is volledig  AFM gecertificeerd assurantietussenpersoon

AFM vergunningregister

 

AFM

 

eha

 

kifid logo

Van Koesveld Hypotheken BV, Barnseweg 114, 3771 RP  BARNEVELD
Tel. 0342-424242  F 0847-114629 -  info@koesveld.nl -  www.koesveld.nl

AFM 12004664 - KVK 09092886
gecertificeerd opleidingsbedrijf