Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijvenimage002

Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte   relatie,

Nieuw: WhatsApp alert introductie. Korte snelle informatie direct op uw mobiel. Een nieuwe en snelle service van ons. Hier kunt u zich aanmelden.

Belastingaangifte, snel en voordelig geregeld. Hieronder kunt u zich aanmelden.

Beleggen, stalen zenuwen nodig of rustig doorgaan? Wij kiezen voor het laatste.

En de hypotheekrente? Die gaat verder omhoog. Koop nu voordelig in voor de langere termijn. Hier ziet u alle rentetarieven.
 
Een hartelijke Barneveldse groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld februari 2018

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis
Annulering
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Sparen


E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Belastingaangifte snel geregeld.
Voor slechts €60 regelen wij uw aangifte. Bent u samen, dan is het €90 euro. 

Korting als u klant bent.
Bent u hypotheekklant of verzekeringsklant, dan krijgt u 25% korting = €45 / €67,50 

Bent u totaalklant, dan is half tarief van toepassing. Voor slechts €30 (1 persoon) of €45 een complete gezinsaangifte. Kijk voor meer info op
Belastingaangifte en stuur deze mail retour.


Economie komt op stoom, (hypotheek)rente omhoog
Ja dat is niet zo moeilijk natuurlijk. De economie staat er goed voor. Dus neemt de vraag naar geld toe. En waar vraag is, gaat de prijs omhoog. Zo simpel is de rentemarkt ook.
Wat nu te doen? Lange voordelige rente inkopen is ons advies. Al eerder schreven wij dat de hypotheekrente, waarbij de rentetermijn binnen vijf jaar afloopt, meestal voordelig overgezet kan worden tegen een lang laag rentetarief. Ik zeg, nu doen, straks ga je weer het volle pond betalen. Een eerste toetsing is altijd inclusief alle oversluitkosten om te bekijken of het zinvol is. Dus alleen als er netto voordeel te behalen is, geven we een positief oversluitadvies.  Bekijk alle hypotheekrentes.


Hypotheek verhuurde woningen nu mogelijk
Wilt u een tweede woning kopen en financieren? Dat kan. Investeert u in meerdere woningen die u verhuurt, dan hebben wij daar ook extra hypotheekmogelijkheden voor. Meer leencapaciteit doordat netto huuropbrengsten tot 80% meegenomen worden. Financiering gaat tot 70% van de marktwaarde in verhuurde staat. Als maximum zijn er drie extra woningen te financieren. Meer info.


Nieuw: informeren via whats app alert service

Op verzoek van onze klanten willen wij u snel kunnen informeren via korte WhatsApp alert berichten. De volgende maand starten wij met deze gratis service. Aanmelden voor de gratis WhatsApp service.


Beleggen, iets voor u?
In januari schreven we in onze special dat wij beleggen als een van de weinige mogelijkheden zien om rendement te maken. Daarna steeg de beurs vrij snel en een stevige correctie volgde. Reden van deze correctie is de verwachting, ja daar is het inflatiespook met stijgende rente weer, dat de rente zal stijgen als gevolg van de vraag naar geld vanwege de groeiende economie. Hoe simpel kan het zijn.

Wat nu te doen? Schrik in de benen omdat het zakt? Wachten? Dat helpt niet. Er gaat geen belletje op het dieptepunt. Stap in en beleg volgens uw eigen risicoprofiel. Neem niet meer risico dan het risicoprofiel nadrukkelijk aangeeft.

Elke maand een bedrag opzij zetten en dit beleggen is de mooiste manier om goed rendement te maken leert de geschiedenis ons. Onze vuistregel is 10% van uw inkomen maandelijks opzij te zetten. Meer weten? Kijk in ons Financieel Café.


Gegevens delen met uw toestemming
In het kader van de nieuwe wet, die in mei 2018 ingaat, kan het voorkomen dat u in de komende maanden wederom toestemming moet geven om uw gegevens te delen met uw adviseur, zodat wij u verder kunnen helpen als u vragen heeft.. De nieuwe wetgeving.


Klantervaring Gijs J. op Linkedin
Verzekeringstussenpersoon ? Nee, hoor verzekeringsHOOFDpersoon Nico van Koesveld. Waar vind je het nog? Op zaterdagavond, als alle 'groepen' en maatschappijen je te woord staan met voice centrales en waarnemingen die je uiteraard niet kunnen helpen, is er gelukkig nog een hoofdpersoon die met een mobiel nummer bereikbaar is en die zoals je het verwacht ouderwetse service verleent en zaken regelt. Chapeau 🍾


Woekerpoliscompensatie, altijd aanmelden
Aanmelden voor compensatie voor de woekerpolissen van andere maatschappijen heeft nog steeds zin als u het nog niet gedaan heeft. Zorg dat u op de lijst staat als u compensatie wilt. U krijgt rechtstreeks bericht van de stichting. Heeft u compensatie gekregen, geef dit dan even door aan ons. Wij verwerken dit bij op uw polis bij. Aanmelden woekerpolis.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin