Ako ne se chete, kliknete                                                         януари 2015
  
Светът е преживял различни по мащаб и характер бедствия. Всяко едно от тях освен че причинява материални и човешки загуби, е носител и на иновативни идеи за решения на несъществуващи досега проблеми и предизвикателства. 
"Save the Life" e първото специализирано събитие в България, което ще изследва добрите практики и ще популяризира наличните технологии за превенция и контрол в условия на бедствия и аварии.
 
В конференцията ще вземат участие експерти от Международната асоциация за комуникации относно риска и кризите (Швейцария); Асоциация на българските застрахователи; EverGlow (Германия);
Университета в Цукуба Япония; Air Safety Security Services (Швейцария);
Център за изследвания на защитата (Гърция), Камара на архитектите в България и др. 
 
 
В рамките на паралелното изложение Вистамар ще покаже предпазна екипировка, противопожарна техника и аварийно-спасителни средства. В интервю Кристина Стаева-Василева ще представи продуктовата гама на фирмата и чуждестранните партньори, с които работи.
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо
         
 
 
 
  
Фирма Вистамар съществува на българския пазар повече от 20 години. Моля да представите накратко продуктите и услугите, които предлагате.
 
“ВИСТАМАР ”ООД е създадена през 1995 г. и е специализирана в продажбата и сервизното обслужване на аварийно-спасително корабно и противопожарно оборудване, лична предпазна екипировка и персонални предпазни уреди, корабни швартови въжета, такелаж, водолазно и яхтено оборудване, собствено производство на национални и специални флагове, навигационно оборудване.
Екипът на Вистамар ООД извършва широк спектър от услуги във фирмените ни сервизни бази в гр. Бургас и гр. Варна, където предлагаме на своите клиенти: годишна инспекция и сертифициране на аварийно-спасително оборудване, периодични проверки на спасителни плотове и спасителни и дежурни лодки, лодъчни устройства, изграждане, монтаж и поддръжка на противопожарни
 
системи, както и годишно обслужване на преносими пожарогасители, цялостно обслужване на обекти на клиенти в сферата на пожарната безопасност. Сервизните ни станции в гр.Бургас и гр. Варна притежават оторизации от международни водещи производители за спасително и противопожарно оборудване, както и националните ни администрации.
За да прочетете цялото интервю, кликнете тук  
 
 
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Виа Експо, www.viaexpo.com