Unsubscribe / Change Profile
Сподели:
 
Наближава 9-тото издание на "Save the Planet" (27-29.03.2018 г.). Една от водещите немски фирми в бранша - STEINERT GmbH също ще бъде сред изложителите тази година. Тя предлага иновативни решения за сепариране на различни материали, при което рентабилността се увеличава благодарение на по-доброто възстановяване и намаляване на оперативните разходи. Предлага глобални и персонални решения за сортиране на метали от неметали, метали и пластмаса, дървен материал, хартия, стъкло, промишлени рециклирани материали, отпадъчни материали и остатъци, сортирани както по тип, така и по форма на частици.
 
При третиране на първични и вторични суровини STEINERT работи освен в сферата възобновяване на ресурси, също и в минното дело. В сектора сортиране (с модерни сензори и традиционното магнитно сепариране) фирмата е световен лидер в дейностите консултиране, производство, инсталиране.
 
Ето и кратко представяне на фирмата от г-н Бьорн Льовених, мениджър продажби.
 
   
Г-н Льовених, моля, кажете ни повече за Вашата дейност и какво прави STEINERT GmbH надежден партньор за клиенти от цял свят.

STEINERT предлага технология за сепариране от 1889 г. Нашата мрежа от десетилетия се състои от дъщерни дружества и партньори за продажби, които обслужват клиенти по цял свят. STEINERT предоставя глобална мрежа за подпомагане на своите клиенти с местни контакти и опит, като имаме над 300 служители по целия свят.
 
Сега, както и в началото, фирмата се възползва от предимствата на семеен бизнес: стабилност, почтеност, приемственост и гъвкавост. От 1931 г. STEINERT не само е подкрепяна от семейство Buchholz, а и от цяла група от компании.
 
Индивидуалните компании оперират на различни пазари: STEINERT и RTT STEINERT разработват иновативни технологии за разделяне, а Anofol, отдел на STEINERT - са спечелили отлична репутация в областта на металообработването и електронната промишленост. Дългосрочната стратегия за диверсификация, която ни позволява да обединим ноу-хау за развитие и да използваме синергии е изцяло с мисъл и в полза на клиента. Интервюто продължава тук
 
Запишете се за получаване на бюлетина ни тук и се присъединете към групите ни за актуални новини от сектора:    
 
Лице за контакт: Таня Булдеева, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/512905, 0886/793172
 
   
RETech е партньорство на немските експортни компании от сферата на съвременните технологии за управление на отпадъци и рециклиране.
**********************************************************
   
Ecology-Bulgaria.com – българският портал за екология, е информационен източник и уеб медия за Екология в България. Инициатива и разработка е на водещото издателство за специализирана техническа периодика Ти Ел Ел Медиа ООД (www.tllmedia.bg).
**********************************************************
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".