De laatste update van Sin is alweer van een tijdje geleden, sindsdien is er echter heel erg veel gebeurd. Geheel tegen de stroom in is Sin gegroeid. Er zijn nieuwe mensen bijgekomen, de studio is op veel punten verbeterd, we hebben een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De website is geheel vernieuwd en wordt langzaam gevuld met projecten waar we trots op zijn.
Ondertussen blijft het werk natuurlijk doorgaan en dat is de reden dat we deze update versturen, zodat iedereen weer even op de hoogte is van waar we mee bezig zijn.
Wil je meer weten over de projecten aarzel dan niet contact op te nemen, dat kan met saskia@sin.nl of reinier@sin.nl.
 
 
Den Haag kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018
 
Het zal weinig mensen ontgaan zijn, Den Haag heeft zich kandidaat gesteld om in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa te worden. Na een pitch is Sin gekozen om gedurende de aanloop naar de officiele keuze van de jury alle uitingen voor Den Haag te verzorgen. Het logo is ontworpen door Anton Corbijn, die eerder garant stond voor de Vlieger. Diverse elementen uit zijn logo evenals het concept van Aus Greidanus voor de kandidatuur 'Stad zonder grenzen' hebben geleid tot een fraaie spannende visuele identiteit.  
 
Bibliotheek Den Haag Centrum
 
De begane grond van het gebouw van de Centrale Bibliotheek in Den Haag krijgt er een bewoner bij. Vanaf juni zullen de VVV en het Haags UITburo de entree van de Bibliotheek delen. Architectenbureay Aequo (www.aequo.nl) staat garant voor het interieur. Sin is gevraagd de signing en de decoratie te ontwerpen. Ook de visuele identiteit voor het nieuwe Bibliotheek Café dat een prominente plek krijgt op de begane grond wordt door Sin ontworpen.
 
BigBangCompany
 
Sin participeert in een nieuw bedrijf. 'BigBangCompany' gaat FietsTaxi's exploiteren in het centrum van Den Haag. De voorbereidingen zijn in volle gang, de eerste Taxi heeft het licht gezien en we hopen er deze zomer vier rond te hebben rijden. Behalve een leuke en relaxte manier om je te laten vervoeren zijn de FietsTaxi's uitermate geschikt als advertentiemedium. Ga naar de website (www.bigbangcompany.nl) voor meer informatie
 
Cultuurcompagnie
 
Twee klanten van Sin uit de Noord-Hollandse culturele sector zijn samengegaan in geheel nieuwe organisatie met een hele nieuwe naam: 'Cultuurcompagnie'. Na een uitgebreide pitch is besloten met Sin in zee te gaan voor de ontwikkeling van de visuele identiteit. Feitelijk bestaat de organisatie uit heel veel op zichzelf staande projecten. Dit feit en het woord 'compagnie' in de naam die doet denken aan de VOC hebben Sin er toe gebracht verschillende patronen te ontwikkelen van wimpels die staan voor de verschillende projecten, als basis voor de identiteit.
 
SIN - Bureau voor Visuele Communicatie [ www.sin.nl - info@sin.nl ]