Ако не се чете, кликнете тук                                    
************************************************************************************

 
Управление на отпадъци и рециклиране - 
изложение и конференция за Югоизточна Европа
7 - 9 март 2017, София, организатор: Виа Експо
 
Осмото издание на международната изложба и конференция за управление на отпадъците Save the Planet ще се открие след няколко месеца (7-9 март 2017 г.) в София.
През годините на своето съществуване от 2010 г. насам събитието оказва голямо влияние за региона на Балканите, помага за създаването на нови бизнес партньорства и прилагането на нови технологии. Изложението през 2017 г. вече е привлякло основни играчи в индустрията от Австрия, България, Белгия, Гърция, Италия, Дания и Швейцария.
Някои от технологиите и продуктите, които ще се представят, са балиращи машини, преси, оборудване за брикети;  системи за определяне на теглото; системи и технологии за рециклиране, различни видове обработка на утайките; автоматизирано преобразуване на отпадъците в биомаса; приложения за филтриране на въздух и много други.
В декемврийския брой на бюлетина за Save the Planet ще намерите последните новини от някои от нашите изложители и партньори.
  Полезни линкове:
 
 
Контакт за събитията:
Таня Булдеева - T 032 512 905,  E tanya@viaexpo.com
 
Интервю с Кристиано Перин, търговски директор във Forrec - участник на Save the Planet 2017
 
Представете Вашата компания и защо решихте да участвате в събитието.
Forrec е италианска фирма, производител на технологии за рециклиране на отпадъци. В продължение на 5 години ние работим по програма за по-широка интернационализация на нашата компания. В тази програма има една много важна част, свързана с участия в международни изложби, което е един от най-добрите начини за промотиране на нашите технологии по целия свят.
Българският пазар е нов за Forrec - една европейска територия, не толкова далеч от Италия. Тя може да бъде нова област, стратегически мост за достигане до страните от Източна Европа и Близкия Изток.
Какви продукти ще представите и към какъв вид отпадъци са приложими?
Ще представим шредери и различни решения за управление на отпадъците. Всъщност ние предлагаме опростени линии за селектиране на отпадъци. Имаме нови дискови сита, които са иновативни и лесни за управление в сравнение с нашите преки конкуренти. От друга страна, нашите усилия са насочени към обновяване на единични валове за шредери за производство на RDF.
 
Наскоро Forrec проектира линия с намалени работни фази за подготовка на отпадния материал. Разкажете ни повече за тази технология. Прочетете цялото интервю тук.
 
 
Партньори на Save the Planet 2017
 
 
Европейската федерация за управление на отпадъците и опазване на околната среда – FEAD, е партньор на събитието SEE ‘Save the Planet’ от 2011 г. Промоционалната подкрепа на структурата е от голяма значимост за инициативата.
Федерацията представлява европейската индустрия за управление на отпадъците. Членовете й са национални асоциации, обхващащи 18 държави-членки на ЕС, Сърбия и Норвегия. Те имат приблизително 60% дял в пазара на битовите отпадъци и третират над 75% от индустриалните и търговски отпадъци в Европа. FEAD представлява също така около 3000 фирми с дейности, покриващи всички форми на управление на отпадъците.
Повече за партньора на събитието на: www.fead.be
 
  Recycling International е списание, насочено към специалистите от рециклиращата индустрия. В нашия екип работят опитни журналисти, които пътуват из цял свят и събират най-актуалната информация.
Списанието се издава в 10 броя годишно. Читателската аудитория наброява 33 000 професионалисти, работещи в 6500 компании в 120 държави.
Богатото съдържание на Recycling International обхваща:
• скрап технологии
• задълбочени анализи в областта на рециклирането, пазари и технологии
• промени в международното законодателство
• новини, продуктови презентации, статистики
• отзиви от проведени изложения и конференции
• интервюта с експерти от сектора.

 За контакти: www.recyclinginternational.com
 
 
recovery – Recycling Technology Worldwide е търговско списание за рециклиращата индустрия с ясна цел – да представя технологии, процеси, машини и оборудване.
Без цени на суровините, без съвети за оперативен мениджмънт. Това ни прави уникална медия. Като двигател на рекламата recovery – Recycling Technology Worldwide предлага много специален достъп на техническите специалисти, вземащи решенията в световната индустрия за рециклиране. Издава се в печатен вариант и онлайн!
Сайт на списанието: www.recovery-worldwide.com
 
Споделете с приятел:
Намерете ни в социалните мрежи:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.