Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Op dit moment ben ik bezig met bijna dood ervaringen. Het is iedere keer weer zo bijzonder en bemoedigend om deze ervaringen van mensen te lezen. Er is een diepe herkenning in mijn hart. Als je eenmaal iets ervaren hebt van die onvoorwaardelijke liefde van God dan verlang je ten diepste nog maar één ding in je leven. Daar zijn waar je die Liefde kunt ervaren!!!!
Je kunt het een beetje vergelijken met de sneeuw. Na een nacht sneeuw verandert de hele wereld in een paradijselijke schoonheid. Zo kan God ons opnemen in een nieuwe hemelse werkelijkheid in een fractie van een seconde. Hier op aarde mag je af en toe die beleving ervaren.
Op de ledensite ben ik bezig een aantal bijzondere BDE ervaringen van mensen te delen. https://samen.leveningod.nl/boards/bovennatuurlijke-ervaringen
Maar blijkbaar heeft God het zo bedoeld dat we hier op aarde die Goddelijke Liefde gaan brengen en door worstelingen heen waardoor we geestelijk groeien naar Gods beeld.
God wil ons helpen door Zijn Heilige Geest om het Koninkrijk van God op aarde te manifesteren.
Jezus leert ons bidden. 'Uw Koninkrijk kome! Uw wil geschiede op aarde ZOALS in de hemel!'
Yes!!!
Het is dus mogelijk!! Het is dus de bedoeling dat Gods Koninkrijk hier op aarde zichtbaar wordt door ons heen door ons geloof en wandel met Jezus. Anders zou Jezus ons dit gebed niet leren. Hij leert ons niet iets bidden wat niet gaat gebeuren.
Wij mogen in ons hart in ons innerlijke het paradijs ervaren en die onvoorwaardelijke Liefde van God ervaren.
Vanuit die innerlijke verbinding mogen we samen met Jezus die Liefde manifesteren op aarde door ons leven heen. Ieder mag daar een bijdrage in leveren op zijn/haar eigen plekje. We hoeven niet te wachten tot alles beter wordt. Tot corona voorbij is of de beperkende maatregels worden opgeheven. Nee God wil jou en mij gebruiken hier en nu om in onze eigen omgeving een stukje paradijs te creëren. Bij God zijn alle dingen mogelijk.
We hoeven niet de wereld te veranderen. Dat is de taak van God. Wij mogen gewoon op ons eigen plekje verschil uitmaken te midden van de storm die om ons heen waait.
 
Het paradijs op aarde (video)
https://youtu.be/2PAcIkm7ZTM
 
Live healing bijeenkomst + gebedsverzoeken 15 febr 20:00 uur.
Van vorige bijeenkomst heb ik weer veel testimonials gehad van mensen die bemoedigd en aangeraakt waren en diverse mensen hebben getuigd van een vorm van genezing in hun geest, ziel of lichaam tijdens de bijeenkomst.
15 februari ben ik weer live om 20:00 uur. Ik laat me weer leiden door de Heilige Geest in spreken en gebed en geloof dat Jezus weer velen zal bemoedigen en aanraken met Zijn genezende kracht.
Het bijzondere van een live uitzending is dat we met tientallen mensen op hetzelfde moment in gebed gaan en dat merk je. De gebeden worden gebundeld en Gods kracht is voelbaar tijdens deze bijeenkomsten. De vorige bijeenkomst waren we met bijna 100 mensen live aanwezig.
Ik wil je dan ook aanmoedigen om live aanwezig te zijn en zelf ook mee te bidden.
Je kunt tevoren je gebedsverzoek indienen via de pagina onderaan. Dan neem ik je gebed (anoniem) mee voor die avond.
https://agapecoach.nl/healing-webinar/
 
Workshops Heilige Geest
Vanaf dinsdag 23 februari geef ik 3 dinsdag avonden achter elkaar een interactieve live training over de bovennatuurlijke gaven van de Heilige Geest met maximaal 12 deelnemers. Er zijn nog een aantal plekken vrij. Geef je op tijd op. Vol=vol
Je gaat leren je open te stellen voor de bovennatuurlijk leiding van de Heilige Geest.

https://cursus.agapecoach.nl/online-webinar-heilige-geest/
 
Live video meeting + avondmaal ledensite.
Vanavond 8 febr hebben we op de ledensite een live video meeting + avondmaal viering om 20:00 uur.
Zorg dat je op tijd inlogt.
Voor meer info en inlog zie.
https://samen.leveningod.nl/conversations/meeting-maandag-8-febr-2000-uur-paradijs-eindtijd-avondmaal-en-gebed
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
Robert van Mierlo
https://agapecoach.nl/
 
hearthttps://agapecoach.nl/doneer/