nieuwbrief oktober 2021

Goud van Oud of Country op uw evenement
 
Deze temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek bestaan al bijna 40 jaar nu en in deze samenstelling sinds 2020.
Zij brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, evergreens, cajun, gospel en ook hun eigen materiaal.

Wat denk u van b.v. de The Scorpions, 50 jaar later brult iedereen “Hello Josephine” nog steeds mee***** Renèe and the Alligators bijna 50 jaar naar hun grootste hit Guitar Boogie*****Of even zwijmelen van La Comparsa met Jan de Hont & de Maskers****
Java Guitars met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock gebracht door twee muzikanten  (leden van the Java Guitars) die daadwerkelijk bij de Tielman Brothers hebben gepeeld. Classic Indorock met de guitar hero’s Benny Poetiray en Hans (The Javalin) Bax***** 
The Swinging Blue Jeans (GB), wie kent niet de Hippy Hippy Shake een nummer dat al in 1964 wereldwijk een mega hit was****De tijd van de petticoats en vetkuiven herleven waar Dorith & The Black Albino’s de tijd terug zetten naar de jaren ’60 – ’70*****
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw feest of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich onder uw gaten begeeft.
Marilyn Monroe tribute, door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw
Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht*****Maar dat dacht u van The Piano Killer Chris Watson. Barbara sings ABBA of een ode aan de Tielman Brothers?
Deze artiesten zullen ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie of bedrijf is.
 
Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319