nieuwsbrief 

De Marc Cooks' Jazzband, opgericht in 1990, staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt.
Dit orkest heeft een bijzondere gezellige uitstraling, het is dus niet verwonderlijk dat zij een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!
Zij kunnen zich precies aanpassen aan de stijl van uw feest  of een tenue dat past bij de huisstijl van uw organisatie waarbij wij zelfs een sousafoonhoes met uw bedrijfslogo kunnen laten maken.

Thema Dixieland orkesten.
Marc Cooks' Jazzband draait de klok ruim 100 jaar terug: de Peaky Blinders Jazzband.
Terug naar het 'Black Country' in de Engelse Midlands waar in het begin van de 20e eeuw in de sloppenwijken van Birmingham meerdere bendes ontstonden, bendes die zich steeds verder uitbreiden en steeds georganiseerder te werk gingen.
Peaky Blinders was kort na de Eerste Wereldoorlog één van die criminele bendes.
Naar de televisieserie ‘Band of Brothers’ is er een dixieland orkest, geheel in stijl gekleed voor Bevrijdingsdag, Bevrijdingsfestival, Veteranendagen, taptoe of andere gerelateerde activiteiten!
Dixieland Brandweerband, geïnspireerd op het beroemde orkest “The Firehouse 5 plus 2” van de Walt Disney Studios.
Deze Dixieland Clowns toveren een lach op elk gezicht, jong en oud! Het clownsorkest lijkt soms te ontsporen, maar uiteindelijk komt het – uiteraard – allemaal goed.
De afgelopen jaren heeft de Marc Cooks' Jazzband diverse thema orkesten in het leven geroepen, denk hierbij aan het Brandweerorkest, Bevrijdingsdagorkest of het Clownsorkest.
Al onze kostuums zijn van de hoogste kwaliteit.
Ieder orkest is te boeken als trio, kwartet of kwintet; met of zonder zangeres.
In de kerstperiode brengt het sfeervolle Dickens orkest een warme bijdrage aan uw kerstmarkt, winterfair of kerst evenement.
De prachtige kleding en kerstliederen brengen u onherroepelijk terug naar de kerstsfeer van weleer!
Deze dixielandband kan ook geboekt met zangeres.
Maar er zijn nog tal van variaties mogelijk in de outfits voor de kerstperiode.
Bijvoorbeeld een gezellige kerstmannenband, de traditioneel Engelse Dickens-stijl of in smoking. 
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310