VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva smiley 
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas. Och lite tips om ett och annat.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, drömkurser, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera, och ja förstås: de två återstående delkurserna i Komprimerad utbildning i Drömalkemi.
 
Idag 20 mars är det vårdagjämning, farväl till vintern och välkommen till våren. Solen lyser från klarblå himmel. Dessutom är det Internationella Glädjedagen 20/3.
Så jag hoppas att du finner glädje idag, trots influensan som florerar nu.
Kanske är nedsläckningen av samhället till för att vi ska kunna stanna upp och ha hemma-retreat, för att kunna gå inåt och finna ro och eftertanke. Ändra fokus för att upptäcka oss själva på nytt. Kanske hittar du osedda sidor, nya intressen och förmågor.
 
Själv tror jag att Nu är tiden vi väntat på och hört så mycket om alltsedan 80-talet, som gick ut på att vi ska låta det gamla dö för att lämna plats för det nya, friska och fräscha. Gammalt ut och nytt in. Gamla otjänliga strukturer, både samhälleliga sådana och tänkesätt, maktmissbruk och pyramidmaktstrukturer, måste falla bort för att något nytt ska kunna uppstå. En omstart, ett skifte i människors medvetande, där det nya som byggs upp blir mera sant, jämlikt, omtänksamt, insiktsfullt och kärleksfullt.
 
Nu förändras både våra liv och vår kultur. Vårt medvetande transformeras till större medvetenhet om medmänsklig respekt och sanna kärleksfulla relationer. Vi behöver hålla humöret uppe och inte gå in i rädsla. Lugn och tillit är nyckelord. När denna influensahysteri är över tror jag att många av oss kommer att ha nya perspektiv och nya ögon att se med. Under tiden är det viktigt att behålla balansen. Det som sker det sker. Oro och panik förbättrar inget och hjälper ingen.
 
En del människor väljer under denna tid av samhällsstopp och turbulens att lämna sina fysiska kroppar, att dö, för att gå in i nästa ”verklighet”. Då ska vi veta att det är inte egots val, och inte heller coronavirusets val. Det är alltid själen som väljer tidpunkten för sådan transformation. Den själen har kanske andra uppgifter på andra existensplan, eller behöver få vila ett tag på inre plan. Låt oss respektera, hedra och välsigna de själar som väljer att lämna jordelivet. Kanske gör de det för att bättre kunna tjäna mänsklighetens utveckling från ett högre varande med större överblick.
 
Allt detta gör nu att existentiella frågor som Varför? Varifrån? Varthän? aktualiseras hos allt fler. 
Där ingår frågor om födelse, liv och död. 
Rädslor inför dödens närhet kommer upp. Vad händer och hur går det till? Går det att undersöka? Kan döden, och även livet, vara en förtrolig och sakral meditation? Kan jag vara till hjälp när någon dör eller när någon sörjer?
 
 
Kursen MÖTE MED DÖDEN (Modul 7) blir 24-26 april 
 
En upplevelseinriktad helg där du får möta din födelse, ditt liv och din död. Diskussioner, Praktiska övningar, Teori, inre resor. För att förstå döden och kunna leva fri från rädslor.
 
Du får undersöka: Varifrån kom du? Hur kom du hit? Varför är du här? Vart går du? Varför blev det som det blev och vad är meningen med detta liv?
 
Inga föredrag om olika kulturers syn på döden, det kan du läsa dig till.
I stället tar vi ännu ett steg mot att både leva och dö medvetet.
 
En transformerande och läkande workshop, bortom dogmer, religioner eller trossystem.
Du får själv undersöka / uppleva och finna svaren. Du får veta hur inkarnationen gick till och du får förståelse för och healing till rädslor inför både livet och döden. 
 
 
Här är info om de två återstående kurserna som jag erbjuder innan jag går i pension:
Modul 7:  24-26 april 2020
Möte med döden: Vad har du för erfarenheter betr döden? Möt din födelse, ditt liv och din död. Vad händer efter döden? Varför drömmer vi om döda ibland? Varför är du här - mening och syfte med ditt liv. Vad är din uppgift?
Kursavgift 3000,-
Anmälningsavgift 1000,- (delbetalning) till swish 0739 822198 eller Nordeakonto 3253(clearing), Kontonummer 0161925
Plats: Vi bor tillsammans, nära Södertälje. 
Om du har frågor och om du vill anmäla dig, mejla till minervadrom@icloud.com
Du får all praktisk information när du fått plats på kursen, när anmälningsavgiften har inkommit.
 
För dig som vill gå kursen kan det vara bra att veta hur din födelse gick till. Den grundlägger de mönster du har att bearbeta och läka denna livstid. I boken Förstå dina känslor-att läka sig inifrån, kapitlet  Hur kommer man i kontakt med sina känslor, står det: …Detta innehåll färgas bland annat av hur barnet upplever fostertiden och födelseprocessen, som i sin tur grundlägger senare livsattityder och levnadsmönster…"
 
Det är bra om du har läst boken Leva och dö medvetet (eller Genom döden) av Louise Minerva-Li. Men det är inget krav. Den kommer att finnas till lågpris på kursen.
Du som vill köpa den i förväg får 50:- rabatt. 200:- (ordinarie 250:-). Postnords porto 66:- tillkommer. 
Mejla din order till förlaget order@heartdreaming.se eller smsa/ring 070 420 44 44
eller mejla till minervadrom@icloud.com
Ange ditt namn, adress, och ”Leva och dö medvetet 200-"
Här är några ord om boken:
Det finns en mycket bra bok som hjälper människan att klara av och orka med ett dödsfall, att sitta med en döende och hjälpa till vid övergången, att släppa rädslan för döden och naturligt kunna möta både den döende och de efterlevande närstående.
Leva och Dö Medvetet / Genom Döden 
ger insikt i att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande. 
Vi vet hur mycket det personliga stödet betyder i en stund som vidrör något av det svåraste i livet.
Boken underlättar för och hjälper både den döende och de närstående.  
En annan läsare skrev: Om alla läste denna bok skulle inte krig finnas.
 
Modul 8:  28-30 augusti 2020
Inre seende, drömramar, reinkarnations-scanning och reinkarnationsterapi. Finn ett liv varifrån du kan hämta kraft.
Arbetsmetodik, frågemetodik. Kompendium 300:- tillkommer.
Kursavgift 3000,- 
Plats: Vi bor och äter tillsammans nära Södertälje. Du får eget rum. 1420,- inkl allt, även lakan och handduk.
Anmälningsavgift 1000,- till Swish 0739 822198 eller Nordeakonto 3253- 0161925
 
När företag eller din firma betalar tillkommer 25% på kursavgiften (inte på boende-mat)
 
Lyssna gärna på DrömPod Minerva https://soundcloud.com/user-997881667 
 
Önskar du privat session, drömtolkning/drömhealing eller regression tidigare liv, se Drömcentrums hemsida www.dromcentrum.se under fliken Tolkningstjänster, eller klicka här: http://www.dromcentrum.se/drombloggen.htm 
 
 
Sprid gärna drömkunskapen genom att skicka detta brev till en vän. Forward this email to a friend
 
Ta hand om dej på bästa sätt 😍
Störst av allt är det öppna hjärtats allomfattande Kärlek
Louise Minerva-Li