Een Vrolijk Nieuw Jaar!
MOTORWERK wenst haar klanten, geïnteresseerden en uiteraard onze lezers Een Vrolijk en Gezond 2015 met veel mooie en veilige motorkilometers!
 

 
Chang Jiang 750 Uitlevering
Eindelijk, de container met zes Chang Jiang 750 is op 5 december j.l. in Rotterdam van boord gehaald. Deze bestelling van zes zijspanmotoren werd in april van het (bijna) afgelopen jaar geplaatst. Eind augustus waren de vernieuwingswerkzaamheden klaar en kon er worden begonnen met inpakken en het transport naar Rotterdam. Voor de vijf kopers die hun individuele uitvoering hadden besteld, werd het nu echt spannend.

Op 17 december konden de maschines compleet ingeklaard door de douane worden vrijgegeven en kon men zijn bestelling bij Seacon Logistics in Venlo af komen halen. Nog net op tijd voor Kerstmis!
 
Veel webshopparts moeten eerst maar eens gezocht....
 
....gevonden en uitgegraven worden!

Altijd weer spannend wat er zich onder het afdekplastic bevindt

En op de goede afloop een koffiebeker met champagne!

 
 
Met Royal Enfield naar het Dak van de Wereld!

Jean Burdet heeft een zijspanfirma in de buurt van Parijs. Dit jaar heeft hij samen met zijn zoon een goed voorbereide reis vanuit New Delhi naar het Dak van de Wereld gemaakt.
 
De Khardung La Pas is de hoogste, berijdbare pas ter wereld en het door Jean Burdet gebouwde Endurozijspan op basis van een Royal Enfield 500 Bullet heeft vader en zoon betrouwbaar heen en weer terug gebracht.
 
Ons advies: neem een kwartier de tijd en geniet van dit schitterende reisverslag (s.v.p. de foto aanklikken).
 
 
 
Wolfgang Ritter krijgt zijn hoofdprijs van het EGT 2014
Wie er dit jaar tijdens het Euro Gespann Treffen bij is geweest, die weet het al. Tijdens de loterij in de grote feesttent op zaterdagavond wint Wolfgang Ritter de hoofdprijs: een complete, vernieuwde Chang Jiang 750 zijspanmotorfiets!
 
Wolfang Ritter was er op 17 december j.l. natuurlijk ook bij om zijn prijs nu werkelijk in ontvangst te kunnen nemen. Wij feliciteren hem nogmaals en wensen hem veel klassiek zijspanplezier toe!
 
Eerst tekent Wolfgang de papieren....
 
....en daarna vindt de feestelijke overdracht plaats!

 
 
Jialing JH600B in de sneeuw?
Het zogenaamde Hahnbaumalmtreffen in Oostenrijk vindt altijd rond medio december plaats. Deze keer bij schitterend "Kaiserwetter". Een groep van ongeveer 50 zijspannen met hun bezettingen heeft elkaar weer getroffen en men hoopte eigenlijk op veel sneeuw....
 
Dat was dan wat minder het geval, maar er werd in elk geval wel genoten van mooie toerritten en een fijne atmosfeer!
 
 
 
(Foto's: Klaus Kühnl)
Sneeuwmannetjes.....

....en toen werd er toch nog sneeuw gevonden, hier dus!

 
 
 
Inhoud
Een Vrolijk Nieuw Jaar!

Chang Jiang 750 Uitlevering
 
Met Royal Enfield naar het dak van de Wereld!
 
Wolfgang Ritter krijgt zijn hoofdprijs van het EGT 2014
 
Jialing JH600B in de sneeuw?
 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl